0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (3,863 puan) tarafından
Arkadaşlar bazen bı sinirle yazılan postlar oluyo  hemn  boşa evi terket diyen kisimlara diyorum bı sakin olun öyle kolay aile kurulmuyo. Sakin yorum yapinn

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aynen canım çok doğru vallahi 
(6,357 puan) tarafından
Kizzz hulya artiladim seni ☺❤
tarafından
Ayyy severim teşekkür ederim kuzum ❤❤❤
(6,357 puan) tarafından
❤❤❤❤❤
-Reklam-
+1 oy
tarafından

Gürleme çok ama yağan bir şey yok:D

+1 oy
(426 puan) tarafından
Doğru diyorsun bazısı hemen öyle yorumlar yapıyor kendinde sorun olunca demek ki direk boşanmaya gidecek çok güldürüyor onlar beni aşarım keserim şöyle yaparım falan filan hepsi lafta yani :D 
(3,863 puan) tarafından
Aynen öyle :)::)
0 oy
(5,251 puan) tarafından
Malesef bende dahil yargi dagitiyorum oyle kolay olmuyor o isler 

Kesinlikle ovunmek icin söylemiyorum calisan bir bayanim ailemin maddi durumu iyi ve sonuna kadar arkamdalar esim aileme ve bana karsi buyuk bir saygisizlik yapti bosanma raddesine geldik ama bende esimde yapamadik geldi ailemden benden ozur diledi kimseye burnundan kil aldirmayan adam bende evladim ve sevdigim icin kabul ettim ozurunu 

Demem o ki oda bizim icin yapmam dediklerini. Yapti bende onun icin yapmam dediklerimi yaptim bir yuva kolay kurulmuyor artik 2 degil 3 kisiyiz
(3,863 puan) tarafından
Öyle cnm Allah mutlugunu daim olsun
(5,251 puan) tarafından
Amin canim cümlemizin
0 oy
(765 puan) tarafından
Herkesin aklı var damdan atla desek atlicaklarmi herkes empati kurup yorum yapıyor kişide kendine hangi yol yakınsa onu dener 
(3,863 puan) tarafından
Çok empati yapan maşallah yorum yapiyolar öyle diyen le aynı ortamda  kalın boşa gitsin yüzüne bakma çok empatik
(765 puan) tarafından
Ne yazdığını anlamak biraz zor anlatamamissin :) misal geçen biri yazmis eşim beni defalarca aldattı sürekli dudağın nebicim ince çok zayıfsin 2sene bebeğini emzirdigi göğüslere ayrı laf .. sen bunları yaşadıktan sonra hala o adamın yatağına girebiliyorsan evine alabiliyorsan helal olsun bacım ne dim . Bana bunları şöyle bende sana olsun ya aldatsada akşam eve geliyor mu yazayım seni begenmesede vücuduna bakmayıp konusturmadada akşam yatağına girip arkasını dönüp yatiyor sukret mi diyeyim . Siz burda başka hayal dünyasındasiniz belliki . Bu platformda herkes her konuda derdini anlatıyor keşke hayat dediğin kadar temiz olsa
(3,863 puan) tarafından
Keşke herkes mutlu olsa tabiki ama çok abartli yorum yapanlar  var  gerçi buraya post actiysa olumlu olumsuz yoruma açık olması gerek tabiki
(765 puan) tarafından
Aynen öyle Allah hepimizin yardımcısı olsun neler görüyoruz

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 874 göst.
0 oy
30 cevap 687 göst.
18 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 496 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde honki ponki toninok (13,631 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 169 göst.
8 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Zehraao (179 puan) tarafından soruldu

411,614 soru

12,391,409 cevap

43,823 kullanıcı

Kategoriler

...