Merhaba, dün de yazmıştım, bi karar aşamasındayım artık, yardımcı olursanız sevinirim. 1,5 yıllık evliliğimden bahsetmiştim. Eşimle sevgililiğimizden bu yana kendisine ve ailesine hiçbir şekilde saygısızlık ve sevgisizlik göstermedim hiçbir zaman hatta en ufak laf sokmalarında bile bunun tekrarları olmalarında bile hiçbir zaman karşılık vermedim kavga çıkartmadım hiçbir zaman ne demek istiyorsunuz diye sormadım ama aklıma çok aşırı takılan bir şey olunca da eşime acaba böyle mi demek istediler acaba mı diye sordugumda ise hep kavga çıkarttı hep benim annem babamı sen yanlış anlıyorsun kardeşim sen yanlış anlıyorsun hep de bu zamana kadar kardeş yüzünden kavga ettik çok erkek kardeşi çok soğukkanlı çok nobran biz onlara gittiğimizde benim yüzüme bile bakmayan annesi babası abisi ile konuşup benim yüzüme bile bakmayan benimle muhatap olmayan bir çocuk üstelik onunla çok sevgi ve saygı göstermeme rağmen mesela en ufak tartışmamızda yani kardeşin neden bana böyle davranıyor dediğimde sen alıngansın sen yanlış anlıyorsun onun huyu öyle bir tek bana mı huyu öyle dediğimde ise çok büyük kavga çıkartıp sen bizim aramıza sen kardeşimle benim Arami bozmaya çalışan bir insansın sen kötüsün sen fenasın diyor eşim bana çok zoruma gidiyor ve bunlardan daha da fazlaları var Yani kısaca anlayacağınız bir evlilikte anne baba kardeş olabilir fakat artık senin yuva kurduğum bir eşin de vardır ben yanlış mı düşünüyorum ben senin karınım sonuç olarak beni dış kapının mandalı olarak görüyor sanki ama en ufak şeyde sen benim değerli misin sen benim karımsın aşkımsın felan diyor ben evi terk etmeye çalıştım da çünkü en ufak şeyde terk etmiyorum çok üzerime geliyor çok baskılıyor Yani artık böyle düşünmeye başladım annesi ya da kardeşi ondan boşan deseler kesin boşanacak gibi ya da biri bana iftira atsa ailesinden kesin inanacak gibi o derece böyle sanki yani bana güvenmiyor beni ailesinin dışında tutuyor sanki ben eşi değilim ben onu hiç bir şey değil gibi davranıyor benim de çok inanılmaz zoruma gidiyor başka davranışlara da var inanılmaz cimri inanılmaz öyle böyle değil yani ve ben tutumlu bir insan olmama rağmen hiçbir şey harcamama rağmen bana en ufak şeyin hesabını soruyor bir bulaşık deterjanı bile hesabını soruyor indirimden aldım 17 liralık bir bulaşık deterjanını neden aldın diye beni duvardan duvara vurmuşluğu var kafasında kuruyor her şeyi artık korkuyorum acaba şizofren mi bu çocuk bu çocukta bir rahatsızlık mı var diye korkuyorum durduk yere oturuyoruz televizyon seyrediyoruz bana durduk yere diyor ki bana neden küfür ediyorsun ya da sen de bir durum var var diyorsam sen de bir şeyler var diyor sana sinirlenicem bugünlerde diyor halbuki ortada hiçbir şey yokken bana durduk yere böyle bir şey söylüyor sizce sıkıntı bende mi eşimde mi ben anlayamıyorum gerçekten çok bunaldım boşanmaya doğru gidiyorum yuvamı yıkmak istemiyorum ama piskolojim gitgide bozuluyor durduk yere ağlamaya başlıyorum artık ağlamalarımı durduramıyorum