0 oy
450 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,976 puan) tarafından
3 veya 4 gündür bebegimin kafasında saç diplerinde konak baslamıs ne yapsam geçer hiç birşey bilmiyorum bilen yardımcı olabilir mi bana 

11 Cevaplar

0 oy
(1,253 puan) tarafından
Canım bebek bölümünde herkes karbonatlı zeytin yağı diyor ama ben ne yaptıysam geçmiyor. Benim bebiş alerjik onların vücudundan konak grcmiyormus bizde hiçbir şey etki etmedi belki işe yarar. Mustela konak önleyici ve diğerleri hiç biri ise yaramadı ;( umarım sana faydası olur
(1,976 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Banyodan 1 saat önce hakiki zeytinyağı sürüyordum ve banyoya koymadan önce geriye doğru tarayıp banyo yaptırıyordum canım öyle geçti 
(1,976 puan) tarafından
Bi deneyeyim canım insallah geçer ya
tarafından
İnşallah canım gecee merak etme 2 seferde çıktı bizimki
0 oy
(1,841 puan) tarafından

Konağı çok çıkan biri bana önermişti 

Zeytinyağı sürüp taradım ve arko krem sür geriye doğru tara demişti gerçekten işe yaradı.
(1,976 puan) tarafından
Zeytinyagını denicem teşekkür ederim
(1,841 puan) tarafından
Zeytinyağını sürüyorsun ya sonra geriye doğru minik minik tara ama
0 oy
(4,260 puan) tarafından
Konak tarağı var minicik. Karbonat zeytinyağıyla 1-2 saat bekle tara. Çıkanlara inanamayabilirsin :D
(1,976 puan) tarafından
Konak taragı hangisi acaba
(4,260 puan) tarafından
Ben civil den almıştım internet sitesinden. Konak tarağı yazınca çıkıyor.
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Zeytin yağ sürdüm ben biraz beklettim sonra yıkadım konak için taraklar var uçları top top onlarla geriye dogruu taradım hepsi çıkmıştı bir dahada olmadi
(1,976 puan) tarafından
Denerim teşekkür ediyorum canm
0 oy
tarafından
Benim bebegimde de olmuştu ben banyodan önce bebe yağını sürüp saçlarını geriye doğru taradım o sekil de geçti.. 
(1,976 puan) tarafından
Teşekkür ederm
0 oy
tarafından
Doktorun onerdigi su sekilde, zeytinyagi ile ovalayarak sac diplerine suruyorum, yarim saat kadar o sekilde bekletip konak taragi var ebebekte falan satiliyor onunla konakli olan yerleri tariyorum baya bi kuru derisi dokuluyo o sirada, sonra guzelce banyosunu yaptirirsin baya azalmis oluyo. Bi kac banyoda bir veya her banyoda yapabilirsin
(1,976 puan) tarafından
Teşekkür ederm denicem
0 oy
(1,208 puan) tarafından
Zeytinyağı sür banyodan önce yada bebek yagi da olabilir çok bastirmadan  tara sonra 
(1,976 puan) tarafından
Teşekkür ederm
0 oy
(426 puan) tarafından
Zeytinyağ sürup tarakla taricaksin canım hemen geçer
(1,976 puan) tarafından
İnsallah geçer denicem
0 oy
tarafından
Kuzum banyo yapmadan bir saat önce zeytin yağı sur banyo yaptırdıktan sonra ince uçlu tarakla sert olmayacak şekilde tara dökülüyor
(1,976 puan) tarafından
Teşekkür ederm
0 oy
tarafından
Vazelin sürüp ertesi gün yıkadım akşamdan sürmüştüm. Fazla çoğalmadan tedavi et yoksa heryerine bulaşır yüzüne dahil . Geçmezse eğer konak için köpükler var eczanede ondan al
tarafından
Konak tarağı bit tarağı diyod biz:) incecik oluyo bakarsın internette canim
(1,976 puan) tarafından
Teşekkür ederim denicem hemen tarak bendeki belkide e bebekten almısım hosuma gitmişti mavi mavi

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 453 göst.
3 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde At Work (5,977 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 313 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 120 göst.
10 Aralık 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Kayla4 (48 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 188 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,727 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,876 soru

23,598,238 cevap