Hanımlar biraz uzun ama şöyle bişey oldu malum havalar soğuk klimamiz var sobamiz var çok soğuk artık havalar soba yakıyoruz biz akşamlari gündüz ılık oluyor bide oğlum odada durmuyor hep peşimde benim günüm hep mutfakta geçiyor zaten oğlumu sıkı giydiriyorum hep neyse akşam yemek yeriz eşim sobayı yakıyor şobali odada yatıyoruz zaten bugün eşimin başka isi vardı geç geldi saaat 10.30 da falan bende sobayı yaktim eşim hep soba yaksam tüttümu koktumu is oldumu diyor laf diyor sen atma odun ben atarım çok tik ve titiz toz olsun istemiyor kendi yaptında daha çok icine siniyor bugünde ee hava soğuk yaktım sobayı eşimi niye beklim birde kestane pisirdim falan eşim geldi her yer toz mu oldu is olmus bak kestane pisirdim onun tozudur is deil soba güzel yandı dedim ben bilirim ne tozu bu is dedi sobanin üstünde su kaynıyor su ırbıgı vardı onuda kendi koy demişti lavaboya kaynar su dökeriz açılsın diye kaynar demiş ti onu dışarı attı bana alırsın dışardan dedi çok ağladım soğukta oturdum evladima bakıp ağladım sonra gelmiş gel soğukta oturma ısin diye yarın yemeğe cikarcam dedi ben ufak şeyle bir yemekle bir ekmekle mutlu olan insanım salcam bitse salça alsa o evin eksiği alınmıştır ama ben mutluyumdur onu bile çok görüyor lar bazen sen kalp kır gel yemeğe çikcaz de toz nedir ki silinir gider süpürülur temizlenir şimdi ben nasıl davranım bu adama siz napardiniz bu durumda