0 oy
321 göst.
Aile kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar daha önce de yazmıştım hatırlayanlar bilir annemlerle kardeşim kavga edip her şeyi üstüme atıyor diye iki gün önce eşim evde değil diye annemlere gelmiştim evde iki gündür telefon susmuyor annemi arıyor yazıyor sürekli başka başka konulardan huzuru bozuyor iki gündür gözümden yaş durmadı dün eşimi gördü ona da sen evde yalnız başına ne yapıyorsun sizin evliliğiniz patlar o zaman da ben sizi patlatirim diye eşimle tartışmıslar eşim bunun üstüne bana sardı evinde dur diyorum beni bunlarla uğraştırıyosun diye yine sancılarım tuttu kardeşim bugün annemi aradı karısı için bulaştı sonra beni aradı hamile olmam umrunda değil bi sürü hakaret etti kapattı iki gün anamın evine sigamadim şimdi evime donucem yani size şöyle diyim bugün eşimden şiddet görsem yada huzursuzluk olsa çekip çıkacağım bi kapim yokmuş gelsem de huzur yokmuş Allah kimseyi bu dünyada kimsesiz bırakmasın en kötüsü de birileri var ama sana düşman işin kötüsü sen bu insanlara sadece iyilik yapmışsın 

7 Cevaplar

0 oy
(4,092 puan) tarafından
Herkes tek kalıyor eşin evde olmasa da evinde kal annen baban da iş yokmuş kardeşine laf düşmez 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yanı ıste kardeş karındesen oluyor bazen aklım almıyor ama sende dur evınde ben bütün hamılelık bır basıma oturdum 
0 oy
(214 puan) tarafından
Canım uzulmen için demiyorum ama kocan doğru söylemiş postlarindan anladığım kadarıyla ailen normal değil neden bu kadar laf söz cikartiyolarken hala onlara gidiyorsun anlamadm dayanamıyor musun bırak biraz ozlesinler seni hamile hamile neden bunları çekiyorsun ya otur evin de başında rahat olsn
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Amiiiiinnnn...
0 oy
(386 puan) tarafından
Canım yanlış anlama ama bende hamileyken 9ay boyunca eşim ya ayda 1 yada ayda 2 sefer gece vardiyasına giderdi bende ilk zamanlar çok korkuyordum ama zamanla alıştım dedim 82milyon kişinin içinde beni mi bulacaklar dua ettim yattım ama doğumuma son 1 ay kala sağolsun kayınvalidem gelip kaldı aniden birşey olursa diye. En güzeli kendi evin inan bana ana babada bi yere kadar eşinde haklı niye kardeşinden laf duysun kardeşin de kim ne karışıyormuş herşey annen ve babanın ona laf düşürmemesi lazım sonuçta o senin karnını doyurmuyor. 
0 oy
(3,419 puan) tarafından
Valla bu lafları duymaman için evinde kalacan korksanda okuycan Allah'a sığıncan canm esinede üzüldüm suçu yokken o kadar laf duymuş zoruna gider adamın da
0 oy
tarafından
Ah canım seni o kadar iyi anlıyorum ki bizde ablamlâ konuşmuyoruz en Son gecenin bi yarısı annemi doldurmuş beni aradı annem hemen buraya geliyorsunuz diye bana bağırıyor hamile olduğumu düşünmeden bi sebepte söylemeden Allahtan eşim yanımda ki aldı hemen telefonu ne oluyo hayırdır siz benim hamile karımı bu kadar uzemezsiniz herkesin bi sabri var diye takma kafana canım her ailede olan şeyler yani

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 154 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 511 göst.
29 Eylül 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 361 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Selimin annesi (9,839 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 505 göst.
11 Eylül 2020 Diğer kategorisinde ❤️❤️Mrvnr❤️❤️ (14,489 puan) tarafından soruldu

403,912 soru

12,100,114 cevap

36,410 kullanıcı

...