0 oy
1,276 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,743 puan) tarafından
Eşimin canı kısır çekmişti , kısır yapmayı düşünüyorum yanında da mercimek çorbası nasıl olur ?

35 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dünkü dolmam var birde makarna salata yapacam yeter 
-Reklam-
0 oy
(3,675 puan) tarafından

Bizde kısırı çok seviyoruz akşam yemeği olarakta yeriz hep :D

Makarna yağlı yanına tavuk kızartması ve çorba salata
0 oy
(3,864 puan) tarafından
Pogaca yap çay bşde yeter 
(2,743 puan) tarafından
Dün yaptım poğaçayı dün de poğaça istedi bi tepsi poğaça yedi :D bayılıyor böyle tek çeşit yemeye :D
0 oy
(2,319 puan) tarafından
Benimki kısırı yemek saymaz ☺️ afiyet olsun canım bende kuru fasulye pilav ocakta pişiyor ☺️
(2,743 puan) tarafından
Bana görede yemek değil aperatif ama eşim bayılıyor tek çeşit yemeklere onun için tek yemek olsun ama sevdiği şey olsun. :D bir de yanına turşu ayran salata vs yemeğine göre ne uygunsa onu yer. :d
(2,319 puan) tarafından
Ne güzel valla en iyisi. Bizimki illa ana yemek olacak yanına da pilav fln
(2,743 puan) tarafından
Aynen valla mesela kuru fasulye filan yaptığım da yanına azcık pilav yapıyorum çünkü yemiyor :D ki yemeklerimi çok sever ama tek çeşide odaklanır
0 oy
tarafından
Dünden yemeklerim var canım ıspanak yemeği makarna bir de canım kısır istedi yaptım:-)
0 oy
(6,159 puan) tarafından
Iyiymis benimki der gününmu vardı:))) aksama firinda sebzeli tavuğum pilav tarhana çorbası var salata yeşil cayin yanina da meyveli çikolata yapicam inşallah  oğlusum tatlıya müsaade ederse :) 
0 oy
tarafından
Benim de eşim kısır çok sever akşam yemeğin de çok yaparım kısır yanına ayran 
0 oy
(54,526 puan) tarafından
kisir ve mercimek çorbası olmaz madem kisir yapacaksın pogaca börek türü bisey yap
(2,743 puan) tarafından
Valla yayla çorbası yaptım bayıldı zaten diyorum ya kısıro görünce gözü başka bir şey görmedi :D
0 oy
(1,576 puan) tarafından

Kısırla mercimek çorbası bilemedim olabilir ama daha çok yeşillik, turşu vs daha iyi gider sanki ama sizin damak zevkiniz tabiki. :)

Bizde mercimek çorbası, mantı, turşu, zeytinyağlı barbunya ve kuru patlıcan salatası var. 

(2,743 puan) tarafından
Kısır ve yayla çorbası yaptım ama kısır favorisi oldu tabikide :D turşu vs zaten yemeklerin yanında hep oluyor ama pek arası yok turşuyla
(1,576 puan) tarafından
Afiyet olsun. :)
0 oy
(502 puan) tarafından
Kuru patlican- biber dolması

Tarhana çorbası 

Mercimek köftesi var dünden kalan 

Tursu- yogurt
0 oy
(2,588 puan) tarafından

lahana sardım 

Bide tarhana çorbası 
Rabbim bu günümüzü aratmasın
0 oy
(9,684 puan) tarafından
Kısır yapınca börek tatlı yaparım bem çorba falan yakistiramam...

Bende fırın tava 

Mercimek çorbası 

Pilâv 

Ayva tatlısı sütlaç var 
(2,743 puan) tarafından
Ben çorbayı kendim için yaptım :D eşim tek çeşit yemeği sever doya doya yer :D yayla çorbası yaptım onu da yeddi ama kısır favorisi oldu tabii :D bazen işime geliyor tek çeşit yemesi hshshsjajahahsh
0 oy
tarafından
Etli biber dolma ve yayla corbasi 
0 oy
(614 puan) tarafından
Bende anneme geldim canım.

Yaprak sarma 

Mercimek pilav 

Et kavurma 

Salata
0 oy
(576 puan) tarafından
Kabak yemeği pişiyor yanına makarna yaparım

İlgili sorular

+2 oy
18 cevap 463 göst.
+1 oy
11 cevap 331 göst.
+2 oy
17 cevap 379 göst.
24 Mayıs 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Damla berna (2,736 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,265 soru

24,427,476 cevap

352,171 kullanıcı

...