0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar 30 haftalık hamileyim bebişin bütün eksiklerini bitirdim şükür Bi kendimin kalmıştı evimin yakınında Bi mağaza var ordan pijama takımımı aldım geri kalan eksikler için kaynanamların oradaki mağazadan almak istedim hem kaliteli hemde çeşit bol diye kaynanamla aram 10 dk bu arada ama artık ağırlaştığım için 2 dk yürüyünce hemen tuvaletim geliyor tuvalete girmeyince de karnım çok ağrıyo neyse konuya gelelim bugün pijama mı bana yakın olan mağazadan aldım geri kalanı için eşim anneme de söyle beraber gidin isterseniz hsva rüzgarlı bişey olmasın dedi tamam dedim bugünde buranın pazarı var anne gidelim mi dedim gidelim pazarın orda bulaşalım oraya gel dedi gittim neyse buluştuk normalde pazardan aldıklarımızı yukarı çıkarıyorduk kayınbabamda vardı sen koy eve biz mağazaya uğrayıp gelecez dedi ilk sonra bende bugün çorba yapacam dedi ayran çorbası mı dedim yok arabaşı çorbası abin (kaynım) hasta da dedi bende öyle mi geçmiş olsun noldu dün iyiydi dedim balkonda otura otura hastalandı grip olmuş dedi bende seni çorba yaptım gel diye çağıracaktım ama kocanla gel diyecektim abin evde ya dedi ben bi bozuldum orda çünkü kaynım ne olduğunu bilmediğim Bi sebepten dolayı beni her yerden engelleyip numaramı sildi ben hamile olduktan sonra tavrı değişti kendi boşandı eşinden ama bunun suçlusu ben miyim konuşmuyor benimle yani 6 7 aydır neredeyse işte kocanla gel diyecektim abin evde ya dedi kaynanam ordan kayınbabamda işi bozdun niye geldin demek istiyor sana dedi (biraz saf niyetli ağzına geldiği gibi konuşur kayınbabam) sonra kaynanam sadece ağız ucuyla yok canım öyle demedim dedi normalde kayınbabam pat diye konuştuğu zaman sus ya saçan saçma konuşma falan der bu sefer yok canım dedi sonra ben rahatsız oldum tabi mağazaya gittik gelirken akşam ablamlara gitsek ameliyat oldu kadın Bi gitmedik dedi kaynanam bende eşime diyim de gidelim o zaman dedim he sen Bi söyle dedi hemde üstümü özenerek giymemiştim rahat şeyler giymiştim ben o zaman üstümü değişiyim eve gidip akşam kocamla gelirim dedim bana garip garip baktı eve gelene kadar karnımın ağrısından duramadım hayır ben suçlu değilim durduk yere benimle konuşmamaya başladı benim annemin babamın telefon numaralarını hep silmiş saygısız çok sinir oldum kaynanamın yaptı şeye bir de eğer yemek için yardım edilecek bişey varsa gitmeyeyim eve dedim yok yok senin yapacağın hiç bişey yok sen git akşam gel dedi başından atmak için Bi insanı hızlı hızlı konuşur ya insan o şekilde yaptı normalde ben gitmem zaten haftada bir giderim kendi gitmediğim zaöan hiç gelmiyon falan der gidesim geldiği zaman böyle yapar yarın bebek doğduğunda bende aynı bu şekilde yapacağım şimdi gelmemi istemeyen o zamanda istemesin Bi zahmet 
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Oyyy yoruldum biraz ara verem yine devam edecem:woot:

tarafından
Ay valla bende yoruldum patlayacak birini arıyorum yemin ederim canım ya Bi insan bu kadar dönek olamaz kızı geldiği zaman da böyle beni istemez geçen gün görümcemle otururken eşime istersen gidin bu yoruldu bugün çarşıda dolandık ya dedi ben gidelim falan demeden
tarafından
Kuzum yüz verme sende boşver takma kafana inan ki çoğu öyle bunların bossveeerr
-Reklam-
0 oy
tarafından
E sen de sil numarasını,ne diye bu kadar takıyorsun anlamıyorum. İtin biri eksik olur konuşmaya bile değmez 
tarafından
Sildim canım zaten benim kızdığım yer kaynanam tek olunca hiç gelmiyon gitmiyon der kızı oğlu, olunca gelme der gibi laf sokar geçen görümcem varken de eşime bunu eve götür yoruldu bu çok dolandık çarşıda dedi hen gidelim demeden kendi dedi gidin siz evinize diye kovar gibi
(7,673 puan) tarafından
Bunu ne ya sen eşya misin? Yorulsan zaten kendin gidersin ne saçma
tarafından
Sorma önceden takmıyordum da şimdi hamilelik psikolojisi mi ne en ufak bişeye sinirlenip ağlıyorum
0 oy
(4,907 puan) tarafından
Çok uzun kz :) Allah yardımcın olsun 
tarafından
Ay sağol canım ya kafam beynim bunalıyo resmen ben yapmadığım zaman yapmadı derler yapacak heves bırakıyorlar sanki de
0 oy
tarafından
Bende yoruldum ha okurken:))senin suçun yokki Pekde takma konuşmayan keyfî bilir 
tarafından
Bende 2 senede yoruldum yemin ederim her şeyi zehir ediyorlar yapmayınca yapmadı oluyor :(
0 oy
tarafından
Nokta ile virgül öcü değil, biraz kullansaniz.
tarafından
Vallahi unutuyorum :)
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Sende takma . O demiş eşinle gel . Sende hiç bişey olmamış gibi eşinle git . Sende engelle . Ailene nasıl davranılıyorsa sende öyle davran 
tarafından
Öyle yapıyorum canım zaten hiç takmıyordum normalde ama hamilelik şeyi mi neyse hemen sinirlenip ağlıyorum bir kaç aydır :(

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 673 göst.
9 Mart 2021 Aile kategorisinde Yagmur26y (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 137 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ay19 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 434 göst.
27 Mart 2021 Aile kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 223 göst.