0 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (3,623 puan) tarafından
Tapu ve iskanın olduğunu nereden kontrol ediyoruz ? Genel olarak daire alirken nelere dikkat etmek gerekir ? 

11 Cevaplar

+1 oy
(1,932 puan) tarafından
Komşuya derim susarım.
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Ara kat olmasına dikkat et ısınmadı kolay oluyo 

Kuzey cephesi olmasn 
(3,361 puan) tarafından
Kesinlikle en önemlisi bu. Bizim alt boştu ve hiç güneş görmüyordu. Yazın sıcağında 1 gün ev ısındı sadece. Ama merkezi sistemdi kapatıyolardı. Kışın hiç ısınamadık çok kötü bi durum
tarafından
Kızım bnde kirada oturdm 3 sene , 1. Kattı evin altı boşluktu hep evin parkeleri ben kombiyi yaktıkça nem oluyodu camlar akıyodu
(3,361 puan) tarafından
Evet öyle sıkıntı
+1 oy
tarafından
En önemlisi bence küf rutubet sorunu var mı bunu araştırn ben bu yüzden çok çekiyorum oğlum 2 kere bronşit oldu kesinlikle giriş katı tercih etmeyin azıcık daha sabret ama giriş kat alma kesinlikle
0 oy
(254 puan) tarafından

Tuvalet banyo tezgah eğimine bakın :D mesela bizim ev bu konuda mühendislik harikası nerde su birikecepini hiç kestiremiyoruz. Bizim evin işçiliğini yapan usta kör olmuş :D neyse ki kiracıyım 

0 oy
(531 puan) tarafından
Bence en önemli şey komşular araştırma imkanınız varsa almadan önce araştırın sonra çok huzursuzluk oluyor 
(3,623 puan) tarafından
Bina iki daire sadece üst katı ablam alt katı Ben düşünüyorum başka komşu yok altta da dukkan
tarafından
Bnce ablnda yakın olmyn bu lafımı unutmayın
(531 puan) tarafından
Bence de çok samimiyet de tez ayrılık getiriyor her şeyin mesafesi olmalı canım hakkınızda hayırlısı olsun
(3,361 puan) tarafından
Alt boşsa ve ısınmıyorsa o da sıkıntı
0 oy
tarafından
Kredi çıkıyor mu diye sor yok derse iskan yoktur

Mutfak dolaplarına falan bak tadilat işi çok mu az mı ona bak kör cephe odası olmasın odalar güneş alsın ara kat olursa daha iyi ısınır 
(3,623 puan) tarafından
Tadilat işi yok arakat evet
0 oy
(1,619 puan) tarafından
Biz belediyeye sormuştuk  çünkü apartmanin tek cephe yoldan altta kalıyor diye en üst kat daire bodrum görünüyordu cephesi önünün açıklığı mantolamasi otobüs okul market gibi yerlere yakın olmasi önemli canım bide bizim burda açık otopark li ev önemli çünkü herkes yollara koyuyor ayrıca komsularla da konus almadan ne kadar az insan o kadar iyi 40 daireli evden 4 daireli eve geçtim çok rahatım sessiz sakin
0 oy
(2,098 puan) tarafından

Balkonnnnn balkona bak derim :Dhiç balkonum olmadı da.. 

tarafından
Ay canım ya gel bende üç tane kız ne yapayım anam hiç birindede oturmusligum yok zamanım mi var bebek durmuyor
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Yaşadığın şehre göre al doğudaysan güneş almasına gerek yok sanırım batıdaysan güneş gören bir ev olsun ara kat olsun dışta ısı yalıtım olsun ses yalıtımı iyi olsun konşuyla papaz olma kombisi yoğuşmalı olsun yada siz yoğuşmalı ile değiştirin belediyeden öğreniliyor sanırım iskanı iskan önemli aman 1 aya 5 aya çıkacak derlerse aldanmayın iskan yoksa su inşaat suyu ve pahallı asansörde açılmıyor
(3,623 puan) tarafından
Iskan var dedi evde su ve elektrik var dedi ama güvenemiyorum belediyeye gidip tam olarak neler sormam gerekiyor?
(7,791 puan) tarafından
imar biriminden canım belediye imar birimi elektrik su ztn oluyor iskan olmasada ama misal su inşaat suyu diye geçiyor ve çk pahallı oluyor sen suya elektriğe güvenme mutlaka sordur birde diyelim 3. Katsn gerçekten tapuda 3. Kat mı görünüyor
(3,623 puan) tarafından
Tamam inşaAllah tapuda başka neye dikkat etmek grrekir
0 oy
tarafından
Doğu batı cephe olsun,  ara kat olsun mutlaka,ne birinci kat ne de en üst kat sakın yanaşma ona. 
0 oy
tarafından
Allah canımı almasın 

Bakire arıyoruz nelere dikkat etmek gerek okudum:)))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Miyu_Miyu (642 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
10 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nnuurrr (366 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 962 göst.
3 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Beblrtm34 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 254 göst.
28 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,035 puan) tarafından soruldu

413,516 soru

12,448,686 cevap

46,228 kullanıcı

Kategoriler

...