0 oy
181 göst.
Diğer kategorisinde (53 puan) tarafından
İyi akşamlar kızlar. kolik bir bebeğim var 2 aylık olcak 6 gün sonra normalde evden çalışıyorum çağrı merkezinde nasıl olacak bilmiyorum ama 1 hafta sonra işe başlamam gerekiyor yarı zaman çalışma imkanım varmış ama bebeğim o kadar huysuz ki kucağımda olsa bile sabit duramıyorum gece gündüz de ağlıyor zaten. Evden çalışan anneler siz nasıl ilerlediniz bu süreçte. Ayrıca çağrı merkezini bırakıp evde paketleme tarzı bi iş düşünüyorum en azından konuşmadan çalışmak az da olsa daha avantajlı gibi geldi. Aranızda bu tarz paketleme işi yapan var mı ya da güvenilir bildiğiniz bi firma felan? Yada başka bi iş önerisi? Önerilerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

5 Cevaplar

0 oy
(1,357 puan) tarafından
o nasil bir başliktir yaa
(53 puan) tarafından
Tamamen dalgınlıkla ve yorgunluktan ilk aklıma gelen şekilde yazmışım haklısınız
-Reklam-
0 oy
(2,683 puan) tarafından

BAŞLIĞA KOLİK BEBEĞİM HAKKINDA DE BARİ 

(53 puan) tarafından
Biraz garip bi başlık olmuş haklısınız birden bilemedim yorgunluk kafa karışıklığı vs. Teşekkürler
(2,683 puan) tarafından
Rica ederim canım
(53 puan) tarafından
Bilmiyorum sizde de olmuştur belki ilk anneliğim her şeye yetişme telaşı bi yandan maddi olarak nasıl yaparım düşüncesi vs buradan belki öneride bulunacak birisi olur diye düşündüm ama postu paylaşırken tabi farklı anlaşılabileceği veya yanlış olabileceği diklatimden kaçmış direk yazmışım. Böyle platformlara da pek alışık değilim. Cidden anne olunca insanın aklı aynı anda her yerde oluyormuş.
(2,683 puan) tarafından
İşini bırakma derim bana kalırsa ama tabi çok huysuz diyorsun sen bilirsin evde paketleme işi yaptım daha önce çıkarsa yinede yapacam ama bu Aralar iş güç yok pek evde ek iş daha yorucu üstelik parasıda çok az oluyo emeğine yazık olur benim de 3 evladım var hangimiz için kolayki hayat zor tabi
(53 puan) tarafından
Haklısınız gerçekten hem evin işi hem yapılan işin kalabalığı oluyordur. Allah herkesin yardımcısı olsun. Peki ek işi internet üzerinden mi bulmuştunuz çevrenizden mi? İnternette dolandırıcı ilanı kaynıyor çünkü resmen
(2,683 puan) tarafından
Ben yardım için e devletten başvuru yapmışdım onlarda beni aradılar evde ek iş yaparmısın dediler olur dedim öyle oldu zaten daha iş falan da gelmiyo şu anda durmuş işleri
(53 puan) tarafından
Anladım canım inşallah seninde önün açılır en kısa zamanda rahatlarsın
0 oy
(4,087 puan) tarafından
İşini bırakma bence güzel yanına yarım gün bakacak birini bul hem yarım gün hem evdesin daha az para verirsin zaten 
(53 puan) tarafından
Evet aslında bide ileride tekrar iş bulması var. Çevremde hiç güvenilir birini bulamadım sordum biraz ama birde iyi mi kötü mü bilemiyorum bebeğim  hastaneden beri göğsümde uyuyor neredeyse eşimde felan da sakinleşmiyor kokumu arıyor. Bu konuda da ne yapacağımı pek bilmiyorum.
(4,087 puan) tarafından
Canım zaten evdesin biraz araştır mesela konuştuğun komşuların varsa sor bu zamanda insanlar iş arıyor evine gelip bakacak yarım gün zaten bebeğin alışır benim kızım ben olmayayınca kıyamet koparıyordu bende çok korkuyordum çok güzel alıştı zorlanmadık hiç
(53 puan) tarafından
Maşallah canım teşekkürler valla dediğin gibi denerim bi süre inşallah güzel sonuç alırım sağ ol tekrardan
0 oy
(632 puan) tarafından
Merhaba ben de gerçek bir kolik bebek annesiydim  1 sene kadar sürdü simdi 27 aylık ve yeni yeni toparlaniyorum diyebilirim öncelikle bebeğini saglikla büyüt ve korkma bu zamanlar geçecek inşallah senin bebegin de kolik atakları bittiğinde daha normal bir hayata dönersin simdi seni ne desen yaşamayan anlamaz. Ben çalışmıyordum bi sekilde çocuğuma eşime kendime yettim Allahimin izniyle işinizi bırakmayın yapabiliyorsaniz ama şartlarının durumlarınızi iyi düşünün bu iş sizi çok yoracaksa değişiklik yapabilirsiniz gönlünüzce olsun
(53 puan) tarafından
Ayy allah razı olsun vallahi bazen o kadar basit şeyi gözden kaçırır oldum o kadar odaklanamıyorum ki yavrum 5 dakika uyusa bile kulağımda hala ağlama sesi oluyor resmen ağlarken tıkanması felan uykuya giriyor e bide bu günler haftalar sürünce sizde zaten yaşamışınız bide maddi zorluk olunca iş konusunu da tekrar iş bulamama korkusundan bırakamıyorum inşallah bi yolunu bulcaz ama teşekkürler yorumunuz ve iyi dilekleriniz için :) peki bebeğiniz için bu süreçte işinize yarayan ekstra bişey oldu mu yoksa çoğu gibi kendiliğinden mi azaldı zamanla

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
0 oy
11 cevap 488 göst.
0 oy
0 cevap 26 göst.
0 oy
7 cevap 356 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (6,957 puan) tarafından soruldu

411,465 soru

12,386,162 cevap