0 oy
171 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Mama ya geçtim sütümü boşver sem kesilip gidecek bol bol su içiyorum acayip yumuşak dolu dolu degil. Oğlum deseniz doğduğum günden bu yana acayip hantal kuvvetli çekmiyor mememi istemiyordu zaten ilk süt geldikten sonra bırakıyordu şimdi gögsümü agzına götürünce çığlık atıyor kuvvetli çekmesi için ne yapayım yoksa huyumu bu, hem sagıyorum hem mama veriyorum hemde emziriyorum kafam oldu 1 milyon böyle mi devam edecek gögsümü sıkmaktan morarmış parmaklarım ağrıyor artık ağzına bol gitsin diye sıkıyorum emerken...... 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canm emiyorsa sıkma ağzına bol emsin diye . Zamanla kuvvetli çekmeye başlar zaten şuan güçsüz . Boğazında falan kalir
tarafından
2 ay oldu ucunu tutuyor 2 sene önce eğitimini aldım hastanede yatarken ne yapıyor sam olmuyor kuvvetsiz yada uğraşmak istemiyor :(
tarafından
Canm sık sık dene.  Kaç aylık şuan
-Reklam-
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Mamaya alisan cocuk emmek istemiyo benim oğlan da ayni anlattığın gibi mama yi daha seviyo 
tarafından
Haklısın canım
0 oy
tarafından
Dırek bıberon yerıne beslenme sondasıyla verseniz mamayı, bellı cınku ağız tembelı zor sekılde ıcmek ıstemıyor sondayı göğüs ucunuza tutturup dıger ucunu da bıberonu sokarsanız hem meme uyarılır süt gelir hem de emmeye alışır 
tarafından
Ahh ah keşke biraz araştırsaydım kızım ikisini tuttu oğlumda tutar zannettim
0 oy
(245 puan) tarafından
Biberonla veriyorsan daha kolayına gittiği için meme kabul etmiyordur çünkü nene ucu biberon ucuyla farklı daha kolaylarına gidiyor. Benim kızım küvezde kalmıştı emme refleksi oluşmadı diye biberon vermişlerdi son zamanlar da ona alışmıştı 1 hafta zorla emzirdim biberonla alışınca bir daha da emmedi. Elinle de sıkma göğüs pompasıyla çekmeyi dene eğer sütüm az diyorsan. Ama göğsün yumuşak diye bu süt olmadığı anlamına gelmiyor. Cok gitsin diye de elinle yapma boğazına gider Allah korusun. Iki parmak arası da değil de C şeklin de tutmayı dene. Bana hemşireler küvezde oyle demişlerdi iki parmak arasın da süt sıkıştırıldgı için kesik kesik gelir demişlerdi C seklin de tutarsan istediği kadar gelir diye. Bi dene istersen öyle 
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(328 puan) tarafından
Şuan bu durum aynı ben malesef benimkide böyle çok zorlanıyorum
tarafından
Süpürge sesi açıyorum öyle tutuyor :)

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 26 göst.
29 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Canparcam (247 puan) tarafından soruldu
0 oy