0 oy
245 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (316 puan) tarafından
49. Günümüzdeyiz bebegin 40 çıkardık ilk gün bende duş aldım ama sıradan Bi duş kimseye soramadım nasıl yapilir diye 2. Bebegin 1 de söylediler ama unuttum nasıl oldugunu bu sefer soramadım nasıl yapılır 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

41. güne geçınce kendısı cıkmıs oluyo zaten ya 40. gunde kalınmıyor yanı:D

(316 puan) tarafından
Öyleymiymiş :)
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Öle zaten gusül alıp banyonu yapıp cikiyon ekstra bişey yok yani
(316 puan) tarafından
Teşekkürler
0 oy
(770 puan) tarafından
Bebeği okunmuş kırklı suyuyla yıkadık biraz ayırdık sonra bende normal banyomu yaptım abdestimi aldım o kalan suylada durulandim en son sonra okunmuş diye durulandigim suyu bahçeye döktük bende böyleydi 
(316 puan) tarafından
Hmm degişik ilk kızımda öyle degildi sanki yere göre degişiyor herhalde 40 çıkartmak
(770 puan) tarafından
Normalde kırk taşın özelliği o canım her birine 3ihlas 1fatiha okunup suya koyuluyor. bebeği yıkarken aynı suyla durulancagimi bende bilmiyordum ama kaynanam dedi sudan ayıralım en son sende dök diye öyle yani :)))
0 oy
(801 puan) tarafından
Ben 40 çiktiğimda bebeğimi yikayim yatirdim kendimde gusül aldim 2 rekat namaz kildim bebeğim için ömrü bahti güzel olsun sağlikli bir ömrü olsun diye dua ettim başka öyle ekstra bişey yapmadim gerisi bana batil inanç geliyor. 
0 oy
tarafından
Bebeğin kırkı yok zaten annenin kırkı var oda gusül abdesti alıyon değişik bişi yok canım 
(316 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Valla bi gusül aldım o gün bebeğimide yıkadım oldu bitti işte 41. Gün çıkmış oldu :D
(316 puan) tarafından
Valla ben gusulda almadım :) sıradan Bi duştu
tarafından
Olmaz canım ben gusül alınıyor diye biliyorum
0 oy
(7,496 puan) tarafından
Bizde çekilmiş çorek otunu bala karıştırıp bebeğede anneyede sürerler canım vucut ağrılarını alır diye 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
26 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Ikra ece (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
22 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Su_misali (98 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
0 oy
10 cevap 230 göst.

Kategoriler