0 oy
858 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kizlar esimi aradim acmadi sonra geri donus yapmayinca merak ettim 2 saat gecti cunki geri aradim acmadi sonra aradim acti acilmi dedi bende merak ettim niye acmadin diye dedim milletin yaninda bana acilmi diyom gerizekali dedi bu kacinci oldu calistigi yerde abilerinin yaninda falan dunyanin hakaretini ediyor bana bide bunlarin patronlarinin esi var surekli yanlarinda ozellikle kocamin dibinden ayrilmiyo bn ariyorum kim o arayan diye soruyor surekli bi tadilat isine cagirmalar evine sabah aksam esimi ise goturup eve birakmalar patron karisi olabilir ama kocamin arayanini sormaya hakki yok hesap hareketlerine baktim 150 lira para atmis kadin gecen kocam gec gelmisti aradim onun sesi geliyordu gene o gun atmis parayi bu ara oynuyorlar ayarlarimla gene 

29 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşim öyle yapsaydı onu çoktan o işten çıkartmıştım
(3,102 puan) tarafından
Is kuzeninin o yuzden cikarmazlar hem bizide etkiler bu durum ortalikta is yok
tarafından
Niye yok canm çalşmak isteyene her yerde iş var

Senin eşindede sıkıntı var bence kadına o kadar yüz niye veriyoki patronun karısıysa patron götürsün evine neden senin eşin başka götürcek yokmu
-Reklam-
0 oy
(1,060 puan) tarafından
Ne demek ya patron karısı diye eşime kim arıyor diye soramaz nokta. Peki parayı niye atmış sordun mu? Bağırması zaten ayrı bir sorun. 
(3,102 puan) tarafından
Sormadim canim daha bugun gordum gunduz atsa iste tadilat yapti evindede o yuzden atti derim aksam 10 ne alaka evdede ypktu yoldayim demsti
(1,060 puan) tarafından
Hmm düşündürücü. Araştır derim.
0 oy
(1,033 puan) tarafından
O patron karısı kaç yaşında eşin kaç yaşında
(3,102 puan) tarafından
40 küsürmüs kadin duydugum kadariyla esimde 25 yasinda
(1,033 puan) tarafından
Yani sen şüphe duyuyor musun
(3,102 puan) tarafından
Devir oyle bir hale gelmiski yas maş takan yok o yuzden suphe duyuyprum
(1,033 puan) tarafından
Cnm bnm ya ne desem bilmiyorum
(3,102 puan) tarafından
Bnd ne yapacagimi sasirdim kuzum artik kendi imkanlarimla artik esimden ilgiyi kesicem biraz artik
0 oy
tarafından
Canım yorumda gördüm 4-5 defa aldattığını yakaladıysan bu adamla neden bırliktesıb
(3,102 puan) tarafından
Cocuklarim icin
0 oy
(1,413 puan) tarafından
Ben olsam patronun numarasını bulur adama hanginiz patronsunuz eşimin yanında sizden çok eşinizi görüyorum der katar karmalarım heralde bilmiyorum anlık öfkelerim çok şeyler yaptırıyor bana.. Rabbim sana sabır versin..
(3,102 puan) tarafından
Canim bende anlik sinirle ne yapacagim belli olmuyor o yuzden sakin bi sekilde dusunup kendimi ve cocuklarimi kotu etkilemiyecek sekilde hareket etmem gerek
0 oy
tarafından
Bu işde bi iş yok mu sence de? Normal mi bunlar 
(3,102 puan) tarafından
Normal gelmiyor bana
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Çok sabırlısın eşim bana birinin yanında öyle diyemez  en hassas noktamdir birinin yanında rencide edilmesi ikinci olarak da o kadına haddini bildiririm kendisini eşinin karısı sanıyor galiba ona bence yerini bildir eşine de o bayana da
(3,102 puan) tarafından
Hicte sabirli degilim ne yapacagimi sastim artik
0 oy
tarafından
Sende böyle rahatsin ha ?
(3,102 puan) tarafından
Rahat oldugumu kim soyledi
0 oy
(130 puan) tarafından
Canım başkanının yanında zaman bağırıp şeyini bir kenara bırakalım da sen eşini bir kontrol et istersen
(3,102 puan) tarafından
Nasil yani canım aldatma konusundami
(130 puan) tarafından
Evet canım o konuda

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 716 göst.
+1 oy
37 cevap 642 göst.
22 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sevda18 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
67 cevap 1,727 göst.