0 oy
381 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,746 puan) tarafından
Arkadaşlar doktorum vajinal fitil verdi. Ama nasıl kullancam yapıcam bilmiyorummmmm. Var mı aranızda kullanan saçma gelicek ama var mı bir taktiği :D bir de eşim aldı eczaneden. Eczacı nasıl kullanacağını biliyırdur abi zaten demiş başkada bir şey dememiş hahahanan :D günde 1 kezdir heralde dimi? Donaxyl mi ne adı.

8 Cevaplar

0 oy
(1,928 puan) tarafından
1 kere zaten 5 mi 6 mi ne var biraz islat yolla gitsin :D
(2,746 puan) tarafından
Ay sesli güldüm harika yorumlar ya ıslat gitsin nedir bsbsnsnsjsjjs :D
(1,928 puan) tarafından
Kiz kuru kuru acitir girmez iceri :D sonrada git yat sabah kalkinca tortu cikiyor fitil geri cikmis diye post acma sonra :D
(2,746 puan) tarafından
Hahahahabahahhahaha ay hiç güleceğim yoktu bugün bütün yorumlar ayrı güzel... Ama dediğiniz iyi oldu valla korkardım geri görünce
-Reklam-
0 oy
(14,589 puan) tarafından
Kaç tane var ki içinde günde 1 kez ?

Klozetin üstüne tek ayağını koy eğilir gibi yap sok içine 
(14,589 puan) tarafından
Evet gece kullan idrara çıkma hemen.
(2,746 puan) tarafından
Tmm tesekkur ederim bunu dediğiniz iyi oldu
tarafından
Zuahahha kız o dediğin taktik ne sanki doğuruyor :D
(2,746 puan) tarafından
Hahahahaha ay ne bilim ilk kez kullancam nasıl yapcam bilemedim :D
(14,589 puan) tarafından
Tek bacağını koyacak kız :D ajajahah
0 oy
tarafından
Gece yatarken kullanicaksin. Yoksa geri çıkar. Uzan tep içine uyu :D
(2,746 puan) tarafından
Hahahahahahahahahahahahaha ay kahkaha attım  :D
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Yatar pozisyonda koyuyorsun geri gelmesin diye iyice itmen lazım ilacın içinde detaylı anlatımı var zaten okursun
(2,746 puan) tarafından
Bakayım bir kutu içine
0 oy
tarafından
Zaten içinde eldiven gibi bişey oluyo gece yatarken onunla içeri ** sonra tuvalete çıkmaman lazım bi süre
(2,746 puan) tarafından
Tesekkur ederim bilgi için dikkat etcem tuvalet olayını düşünmezdim mesela
tarafından
Mantar veya enfeksiyon için verdiyse böyle canım
(2,746 puan) tarafından
Çatı muayenesi yaparken akıntın var normal doğum ihtimalin yüksek ne olur ne olmaz vereyim çocuğa geçmesin dedi. Başka bir demedi teste gönderdi bir de o zaman öğrenirim anca
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Bende kullandm vajinan ıslak olursa daha iyi olur gece yatmadan önce yapman lazim içine iticeksin sonra sabaha kadar eriyor sabah sapsari bir akintin gelirse iltihaptir ise yaradiginin belirtisi o :))
(2,746 puan) tarafından
Aaaaa öyle mi kesin korkardım varya tesekkur ederim
(1,562 puan) tarafından
Korkma canım akintiyi takip et önemli olan icindeki iltihabi atman zaten öyle olursa fitilin faydasi oluyor
(2,746 puan) tarafından
Tmm çok tesekkur ederim:)))
0 oy
(1,007 puan) tarafından

Eczacı bana da aynısını dedi nasıl kullanacağını biliyorsun dur diye içine yit gitsin :D kalkma ama yerinden 

(2,746 puan) tarafından
Tmm tesekkur ederim gece yapıcam :D
0 oy
(4,313 puan) tarafından

Bende bu soruyu arıyordum şimdi bana da bugün yazdı doktor sarı akıntım var diye ne yaptın sen kullanabildin mi bacı var mı kolay bi yolu dikkat etmem gereken bir şey korkuyorum valla ya :ermm::)

(2,746 puan) tarafından
Aminnnnnnn :D
(4,313 puan) tarafından
Canım ben dün gece uyguladım hic wc gitmedim sabah kalktım sanki daha orda duruyor erime vs olmamış tortu da akmamıs acaba beceremedim mi ben ya ayaga kalkınca batma gibi oluyor elimle kontrol ettim elime tortu geldi ama orda gibi oturup kalkarken batıyor bana şu an erimemesi mümkün mü ya sabaha kadar çok itemedim mi diye düşünüyorum
(2,746 puan) tarafından
Galiba mümkün çünkü biri yazmıştı geri düşer diye... Bende beceremedim galiba dün anlamadım gitti. Biraz ıslat bakalım belki kuruluk vardır ondan erimemiş olabilir. Evet batma hissi oluyor. Bende hissetmiştim ilkinde zaten beceremedim düştü
(4,313 puan) tarafından
Canım şeker yüklemesi için geldim hocaya sordum dedim böyle böyle şu an daha orda dıruyor sanki becerememişim ben anladığım kadarıyla dedi ki onu çıkarman lazım girişi tıkamıssın sen şimdi itmemişsin yeteri kadar yazayım sana da faydası olsun oturdu sandalyeye bacaklarını açtı gösterdi :) dedi ki klozete otur bacaklarını aç gerekirse eline Bi krem yağ sür ya da ıslat sonrasında işaret parmağın yarısı da içeriye girecek kadar sokman lazım ki iyice derine gitsin yoksa girişte kalır o da erimez seni rahatsız eder öyle dedi bu girişteki de elleyince tortu tortu geliyor kara kara o nasıl çıkacak onu düşünüyorum valla
(2,746 puan) tarafından
Aaaaa öyle mi dur bende yapayım tesekkur ederim .. bende şu an bir şey yok ama kontrol edeyim ..

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 367 göst.
6 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 264 göst.
13 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kadriye 35 (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 558 göst.
23 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Burc (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 75 göst.
16 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Deryaakllmm (1 puan) tarafından soruldu

402,177 soru

12,040,397 cevap

36,264 kullanıcı

...