0 oy
296 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İlk defa hacamat Yaptırdım bebeğim 6 ay 10 günlük doğumdan sonra kilo verdim ama ödemeler kalmıştı. Bebeğimin sivisi bitmişti suni sancı yedikten sonra kalp atışında yavaşlama olunca hemen genel anestezi ile sezeryana alındım. Bel ağrısı kaldı doğumdan sonra şifa bulurum diye yaptım yapan bayan nokta atışı yaptı. Hemen ağrıyan yerimi buldu ve sırtunda çok fazla ödem var dedi 12 kupa yaptı Allah nasip ederse ikincisini de yaptırmayı düşünüyorum hem ağrılarım hafifler hem de ödemden kurtulmuş olurum. ☺️ 

9 Cevaplar

0 oy
(14,164 puan) tarafından
Nasıl bir şey bilmiyorum ama manevî olarak bı rahatlıyor insan bende yaptırmıştım şifa olsun inşallah
tarafından
İnşallah amin teşekkür ederim evet bende de bir rahatlama oldu yapilmaya başladığı andan itibaren acı vs hiç bişey yaşamadım
(14,164 puan) tarafından
Benimde belim ağrıyor geçirdiğim kaza da kemiklerim kırılmıştı acaba iyi gelir mi ya
tarafından
Geçmiş Olsun Şifa Niyetiyle Yapılırsa İyi Gelir İnanmakta Lazım Bence Yaptırın
-Reklam-
0 oy
tarafından
6ayda bir eger ciddi bi agrin yoksa ayylik yapilmiyo bebis sifa olsun
tarafından
Sordum da iki hafta aralıklarla yaptırabilirsin dedi belim ve sırtımda ağrı var teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Şifa olsun inşallah canim 
tarafından
Amin inşallah teşekkür ederim ☺️
0 oy
(7,745 puan) tarafından
Ne kadara yaptırdın bende yaptircagim inşallah on yıl önce yaptırmıştım biliyorum nasıl olduğunu. Şifa olsun ... 
tarafından
Teşekkür ederim . Yengemin arkadaşı yengemlere geldi annem ben teyzem iki yengeme yaptı kişi başı 50₺ verdik
0 oy
(415 puan) tarafından
Hacamat şifadır inanarak ve okuyarak yaptır insan gerçekten rahatliyo hele sırt boyun baş kısımlarında evet kanamaniz duruyo ve başka sıkıntılarınız yoksa 2 hafta arayla yaptırabilirsin hastalık icinse birkaç seans  yapar zaten önce ve sonra diyetinede dikkat edersen hayvansal gıdalar tüketmezsen daha çok fayda görürsün şifa olsun inşallah bende eğitimini aldım ama hamile olduğum için daha baslayamadim hacamat yapmaya doğumdan sonra inşallah kendimden baslayacagim
tarafından
Amin inşallah canım sizde mesleğinizi yaparsınız evet inanarak yaptım yaparken inşirah ve Ayatek Kursiyi okuyup Ya Şafi Diye Dua Ettim Yapan kişide bitene kadar dua okudu süre okudu. Dünde hayvansal gıda yemedim bugünde yemedim gitmeden iki saat öncesinde de aç gittim abdestli olarak yaptırdım. İki seans daha öneririm dedi hayırlısı artik
(415 puan) tarafından
Çok iy bir haccameye denk gelmişsiniz okuyarak yapmak çok önemli sadece maddi değil manevi hastalıklarda şifa buluyorsun çünkü inşallah yaparım
tarafından
İnşallah evet yapan bayan orucluymus Allah Razı olsun okudu.
0 oy
(285 puan) tarafından
Hacamat aciyormu ya
tarafından
Hayır hiç açıtmiyor teyzemin 9 yaşındaki kızı da yaptırdı hissetmiyordum bile
0 oy
tarafından
Sulukte yaptır çok faydalı canim
tarafından
12 kupa yaptığı için sülük yapmadi sağ elimde hamilelikten kalma egzama oldu onun için yaptırmayı düşünüyorum ama korkuyorum sulukten
0 oy
(5,407 puan) tarafından
12 kupa nasıl 50 ₺ cok ucuz kupalar tek kullanımlık degilmiydi
tarafından
Evet tek kullanımlık normalde tanesi 5 ₺ ama benden 50₺ aldı
(5,407 puan) tarafından
5₺ mi hangi şehirdesin ist 10 ₺ kupası ama onada zam gelmiştir
0 oy
(14,674 puan) tarafından
Benim de çok boynum tutuluyordu yaptırdım 3 yıl tutulmadı şimdi yine başladı yeniden yaptırmak istiyorum 
tarafından
İnşallah bende faydasını görürüm
(14,674 puan) tarafından
Gorursun çok faydalı
Demişlerdir sana peynir et tavuk vs yememen lazım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 137 göst.
3 Ekim 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 314 göst.
+2 oy
3 cevap 66 göst.
+1 oy
9 cevap 173 göst.
28 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MehSinOz (199 puan) tarafından soruldu

410,120 soru

12,331,343 cevap

39,218 kullanıcı

Kategoriler

...