0 oy
81 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
13 aylıkken sünnet oldu doktora şişliği soyledim kasık fitığı orda olmaz geçer o bezedir dedi şuan oğlum 29 aylık geçmedigi gibi bise yanında yeni minik bişey çıkmış. Şişme vs olmuyo hep aynı boyutta. Tam bacak ve vucudunun birleşim yerinde. Yarına randevu aldım goturucem ama bunu yaşayan var mı? Bir de bogazının arka tarafında var bi şişlik. Onu da gostericem. Yaşayan var mi bu kasiktaki şeyi ya bişey yok deyip yollarsa için rahat etmicek iki tane olmuş simdi de cunku

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İnşallah birşey yok derler kuzum geçmiş olsun 
tarafından
Bisey yoktur insaAllah ama guzel bi aciklama yaparlar insaAllah ya icim rahat etmiyo. Gecen sene hem sunnet hem geniz eti ameliyati oldu simdi de fitik cikmaz umarim.
tarafından
İnşallah kuzum Rabbim korusun yavrucağı
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Bizim vardı fitigimiz ama penisinin ustundeydi ele geliyordu küçük operasyonla alındı ama seninkini anlamadim bogazinin arkasindaki yağ bezsesi oluyor hemen hemen her çocukta olur yinede gosterin
tarafından
Bay sorucagim sey var hepsini soyliyim de icim rahatlasin valla. Gecen sene ozele gitmistik iste o fitik pipi etrafinda olur demisti bu fitik degil demisti ama ne biliyim korkuyorum
0 oy
tarafından
Anltgnz şey bn 10.11 yasnda tam dedgnz yerde vardı pıhtı gibi harkt ederdi çok açıyordu 1 sene faln sonra akıntı Gibi akti yeri kaldı ama kendi kurdu 
tarafından
Ya bende de var minicik ama acimiyo yillardir var kendim olunca umursamadim ama oglum olunca korktum bide dokununca cani yandi bugun 2 tane olmus yani bilmiyorum. En ufak seyde goturup gostermek istiyorum kotu bissy olur anlamam diye korkuyorum

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 536 göst.
10 Nisan 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ꧁❦✳GüLbahaR✳❦꧂ (3,618 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 67 göst.
9 Ekim 2022 Aile kategorisinde 1234ts (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
4 Mayıs 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Derince (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.

401,986 soru

12,034,221 cevap

36,262 kullanıcı

...