Kizlar hepinize merhaba öncelikle biraz uzun olabilir ama artık gerçekten doldum aileme de cephe almasınlar diye çok fazla birşey anlatamıyorum haliyle burda sizlerle paylaşıp fikirlerinizi yorumlarınızı almak istedim. Öncelikle eşim esnaf oto lastik işiyle uğraşıyor araba da al sat yapıyor şuan maddi olarak durumumuz çok şükür yerinde. Kayınvalidem bekar bı kadın tek başına yaşıyor görümcem evli eşim evli birde küçük kaynım var o da eve hafta da bir uğrar biraz hayırsız bir tip. Kayinvalidemin evi var arabası var çalışıyor. Ama çok borcu var altında 100 binlik araba aldı ama gidin evinde makarna bile bulamazsınız 40 50 bin üstü borcu var asgari ücrete çalışıyor ev ödüyor birde. Ya benim anlamadığım her gün bize gelip bizimle para muhabbeti yapıyor ben sizin annenizim bana bakmak zorundasınız bana para vermek zorundasınız tabi ki de vericeksiniz diyor. Ya kizlar ben kiradayim 2 küçük çocuğum var 3.ye hamileyim ayda 500 lira zaten sadece doğalgaza ödüyoruz 18 haftalık hamileyim daha bir zıbın bile almadım bebeğime bebek arabasını beşiğini bile ikinci elden letgodan falan bakıyorum. Bizde biliyoruz 100 binlik arabaya binmeye ama binmiyoruz arabamız var çok şükür bizi taşıyacak kadar lüksünde gözüm yok çoluk çocuğumdan kıymetli değil diye düşünüyorum kadın gelmiş 100 milyarlık arabaya binicem diye benim yemeğe kiyamadigim parayı istiyor çalışıp yetiremese helali hoş olsun yalnız kadın başında erkek yok bu kadra oluyor yetiremiyor derim ama aşırı luks yaşıyor evi yeni gelin evi gibi ben onun eski koltuklarını kullanıyorum . Şeytan diyor har vurup harman savur ki ona para kalmasın oturduğum ev 1+1 ve 3. De gelince yetmicek eşime bı odası fazla ev bakalım diyorum beni sürekli tersliyor durumu sadece bana mı yok diye düşünüyorum artık iyice sinir bastı çok şey var ama fazla uzun tuttum siz olsaydınız eşinizi karşınıza alıp rahatsız olduğunuzu söyler miydiniz ben cesaret edemiyorum