0 oy
311 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
Kizlar esim mide botoksu olmak istiyo ama endiseli etrafinizda varmi olan mide botoksu

6 Cevaplar

0 oy
(14,902 puan) tarafından
Mide küçültme gibi birşey mi 
(15 puan) tarafından
Evet miydeye endiskopi yontemiyke botoks uyguluyorlar
-Reklam-
0 oy
(10,836 puan) tarafından
Post yukarda kalsın 
0 oy
(118 puan) tarafından
Annem oldu bundan 6 ay once Antalya'da yaptırdı 120 kilodan 89 za düştü bi sıkıntısı yok annemin şükür 
(15 puan) tarafından
Kac ayda verdi
(118 puan) tarafından
6 ay içinde verdi ve dahada iniyor kilosu
0 oy
(449 puan) tarafından
Bizim ust komsu oldu ama degisen bisey olmadi bi kac gun yemek yiyemedi halsizdi sonra yemeye tekrar basladi kilo veremedi
(449 puan) tarafından
Inan bugün gördüm kadini yine tabi neredeyse 1 yil olacak zayiflik yok 4.500 yaptirmisti ama midesini buyulttu bence cok yedi diye düşünüyorum
(15 puan) tarafından
Evet zateb yersen miyde eski haline dönüyormuş
(449 puan) tarafından
Evet zannimca o yedi diye düşünüyorum ama zayiflayacagini umuyordum yok yani ayni kadin yani her halukarda eşine bağlı bence yaptirmasin bazen bende mide ameliyati olayim diyorum sonrada yok oylede boylede agzimi tutmam lazim niye kendimi bicak altina koyayim agzimi tutayim daha saglikli
(15 puan) tarafından
Bıçak altina yatmiycak endoskapi yöntemiyle islemden sonra diyet te yapiyorsun ama bakalim hayırlısı olur
(449 puan) tarafından
Yok kiz kendim icin dedim onu yani biz ailece kiloluyuz bacimda mide kucultme kesin olacak bende bazen diyorum olayim bazende yok diyorum
0 oy
(694 puan) tarafından
Aslında riskli bir sey Seren serengil oldu toparlayamiyor bakın isterseniz bir baska tanidigimda yaptrdi onda cok fark olmadı bilemiyorum cok iyi doktor olması lazim
(15 puan) tarafından
Evet isin ehli lazim bi kac dr var
0 oy
(1 puan) tarafından
Merhaba İstanbulda Dolgu ve Botoks da Toptan ve Perakende İçin http://www.unicornmed.com.tr  tavsiye ederim Botox da masport refinex Dolgu da ise hyamax juvederm Dermafil fillarmony ayrıca Fransız ip askı,mezoterapi ürünleri ve gençlik aşısı bulabilirsiniz fiyatları uygun ve güvenilir Biz klinik olarak bu firma ile çalışıyoruz İstanbul içi gün içerisinde teslim ediyor şehir dışı ise 2 günde teslim Soğuk zincir kargo ile irtibat için 05417670244 ayrıca İnstagram adresi:dolgubotoksmezoterapiurunleri
Burdanda ulaşabilirsiniz 
(0 puan) tarafından
+905417670244
05417670244
Numaralı satıcıdan (Sezer Yılmaz, Buket Yılmaz)  kesinlikle ürün alınmasın.
Ürün beklediğiniz veya sipariş verdiğiniz bile değil. Botox sipatiş veriyorsun, kutusuz dysport geldi (orijinal olup olmadığını da bilemiyorsun).  Straforsuz, sadece birtane buz aküsü koymuş göndermiş. Buz aküsü zaten 2 saate erir, bunu biliyor. Strafor ile göndersen bile 24 saat anca dayanır. İlaç ilaç değil, soğuk zincir yok, kargo ücreti yine bize ait, aradığımda aldığım cevaplar da sanki ben suçluymuşum gibi üste çıkmalar. "Geri gönder, paran iade edilecek" demesine rağmen bakalım, para iade edilecek mi? Para iade edilse bile peki beklediğim bu kadar süre ne olacak, bekleyen hastalarım ne olacak, kargo ücreti ne olacak,  sözde geri iade aldığın ürünü sonra ne yapacaksın (gerçek ürün bile olsa bozulduğu belli).

İlgili bir soru bulunamadı

411,933 soru

12,400,887 cevap

44,421 kullanıcı

Kategoriler

...