0 oy
478 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Bugun bir kac kez  öğürdü hastaneye acile goturduk bir sey goremediler ama hala ögürmeye devam ediyor .Doktor morarma ve tikanma olursa getir dedi. Pazartesi cocuk doktoruna goturucez mutlaka ama su an haftasonuna girdigimiz icin goturemiyoruz .

Yasayan var mi ? Basina gelen varsa neden yapiyo olabilir ?

Taze anneye yardim etmek isteyen melek kalpliler araniyor ☺️❤️

35 gunluk bu arada

20 Cevaplar

0 oy
(4,087 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Benim kızımda ilk aylar yapıyordu hatta uykuda yapınca korkuyordum bi sıkıntı çıkmadı geniz akıntısı olunca yutamıyor ya da gazından dolayı yapıyor dendi bi kaç ay sonra kendiliğinden geçti
tarafından
Ciddi misin askim ya  ?? İnsallah oyledir insallah .Korktum ben de inan
(4,087 puan) tarafından
Valla bende çok korkuyordum sırf onun yüzüne uyumayıp başında bekliyordum reflü yatağına yatır ya da battaniye katla az yüksekte dursun başı canm ben reflü yatağında yatırdım hep
tarafından
Cok fena bisey ya. Bas kismina mi oyle.yapayim ?
(4,087 puan) tarafından
Battaniyeyi katla ama sadece başını koyma sırtı ve başı battaniye üzerine gelsin eğimli yatsın yani reflü yatağı mantığı görmüşsündür mutlaka sadece başını koyma omurilik eğriliği yapabileceğinden önerilmiyor 2 yaşına kadar
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne kadarlık midesi mi bulaniyor aceba 

Belki bilerek yapiyordur
tarafından
35 gunluk kuzum
tarafından
Anov çok küçük Muş canım bilemiyorum
0 oy
tarafından
Yaptiği şeyi oyun saniyor olabilir mi ki
tarafından
35 gunluk kuzum .sanmiyorum minicik
tarafından
Ay daha kucukmuş bende 5 6 aylik sandim. İnsallah kotu birsey olmaz allah yardimciniz olsun
0 oy
tarafından
Ne kadar oldu bebisko  aşko ona göre syluycm cnm
tarafından
Askim 35 gunluk
tarafından
Canım senin yediklerinden oluyo kuzum yediklerine dikkat et bide göğüs ucun büyükse ondanda  oluyo balim
0 oy
tarafından
Üşütmüştür kusma var mı 
tarafından
Yok aşkim yok ya öguruyo sadece
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Oyy kıyamam kuzum bilmiyorum ki ya benim kızda olmadı. Şu hastalıkları da ne hikmetse hep hafta sonuna denk geliyor :(
tarafından
Ahh askim ya cidden tam gunu yani cok caresiz kaldik
(4,687 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun kuzum ya önemli bir şey değildir herhalde, Allah korusun olursa acile götürürsün zaten ama içini ferah tut sen yine kuzum ❤️
0 oy
(2,755 puan) tarafından
Bilmiyorum ama gazdan olabilir mi acaba? Ne alaka dersin belki ama afedersin benim midemde de gaz olunca çıkaramayınca öğürürüm sürekli. 
tarafından
Ahh ahh olabilir kuzum ya
0 oy
tarafından

Mamami alıyor cnm

tarafından
Yok kuzu emziriyorum
tarafından
Bı kaç gün  süt ve süt ürünleri tüketme takıp et cnm alerji yapıyor olabilir sütün   benim oğlumda öyleydi   alerjisi çıktı
tarafından
Aa boyle mi yapiyodu senin oglun da ?
0 oy
tarafından
Kuzum reflusu olsn bebelerde ogurme çok gorulur. Reflusu olabilir mi? Gaz ve kusma ne durumda?
tarafından
Kuzummm tam kolik degiliz ama gazliyiz azcik .Cok kusmuyor ama
tarafından
Reflu ve gaz ogurtuyor olabilir kuzum, mide asiti agzina geri geldikce oguruyor muhtemelen. Reflu yatagin var mi biraz rahatlatmaya calis en kotu yatagin altina bi havlu rulo yap koy kafa az yuksekte kalsin. Yine de doktora gosterin tabi bu bi ihtimal sadece
0 oy
tarafından
Ayy çok geçmiş olsun kuzum inşallah kötü biseyi yoktur yani benim çocuklarda hatırlamıyorum böyle bisey oldu mu diye ama inşallah senin bebisde de kötü bisey yoktur
0 oy
tarafından
Fazla sütü çıkarmak için yapıyo olabilir 
0 oy
(13,304 puan) tarafından
Burnunu düzenli aspirw etmen lazım kuzu bir de kusması var mı? 
tarafından
Kuzum az kusuyor cok fazl degil nadiren
tarafından
Serum fizyolojik skyoruz aslim o iyi gelir insallah
(13,304 puan) tarafından
Tamam kuzum az kusması normal. İnşallah paşama iyi gelir serum fizyolojik
0 oy
tarafından
İlk üç ay çok yaşadık her seferinde öğürüyordu 20 günlüklen sessiz öğürürdü büyüdükçe sesli öğğğğk yapmaya başladı üç ayın başında da kesildi doktorum sindirim sistemi nşze göre farkı çalışıyor yutkunmayı bilmiyor o yüzden öğürüyor çıkamayan gaz boğazına geldiğinde öğürüyor bebekler demişti 
tarafından
Yagmurummmm ya askim benim ❤️ icim cok rahatladi yorumunla ya .öldüm öldüm dirildim bogazina bisey kacti diye
tarafından
Ah şerifemmm inan doktor bıktı benden şu an 29 aylık adam iki buçuk yıldır çekiyor bizi en son yağmur hanım züheyr i artık rahat bırakalım dedi en ufak öğürmede acile gidip doktorunu arıyordum gelin diye ne günlerdi hiç korkma çiçeğim geçicek zamanla kendiliğinden ❤️
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Geniz akıntısı veya reflüden olabilir mi canım? Reflü sadece kusma yapmıyor. Bir şeyler çiğner gibi veya öğürme veya öksürükle de kendini belli ediyor
tarafından
Fatmammm geniz akintimiz var sanirim evet. Cok sag ol kuzummm refludendir belki de .
(2,493 puan) tarafından
Sen hafta başında hemen git canımın içi. Yan yatır mutlaka. Reflü yatağı al aşırı rahat ve korkun olmuyor. Geçmiş olsun ❤️
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Yan yatır kusarsa  nefessiz kalmasın canım 
0 oy
(682 puan) tarafından
Kuzum reflüsü mü var acaba midesi mi ekşiyor ki 
0 oy
(485 puan) tarafından
Balgam olabilir bence cnm ya da boğazda akıntı acil doktorlari biseyden anlamıyor zaten cnm pzrtesi çocuk doktoruna götür iyi bı doktora
0 oy
(14,420 puan) tarafından

35 gunluk yazmış baaaayaan görmuyo bu gaciler:P

Minik kasli erkegini yerim ben ya şerife 

Yan yatır bişey olmaz Allahın izniyle

0 oy
tarafından
Ah canım korkma eltimın bebeği de öyle dOktor bişey yok demiş bugün 40 günlük oldu sen nasılsın nasıl gidiyor özledik srni 
0 oy
(51,870 puan) tarafından
reflusu vardir canim gecmis olsun

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 489 göst.
13 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 429 göst.
8 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 636 göst.