0 oy
842 göst.
Diğer kategorisinde (3,101 puan) tarafından
Kizlar oncelikle esimle ilgili postumu okumanizda fayda var esiniz size birinin yaninda hakaret etse postu.. dün bu sekilde yapmisti neyse bende fazla yüz vermiyorum artık adam pesimde kivranirdi cani isteyince 7 8 gun gecti tık yok patronun karisiyla aldatiyormu olayina hak vermeye basladim helede gecen aksam 10 gibi 150 tl attigini gorunce onu gectim bugun evdeydi cocuklarin ihtiyaclari vardi giyim konusunda ustlerine hic olmuyordu artik abisi para atmis abisi dedigimde baska bir patronuda o parayi ondan alır kuzeni aslinda 400 lira atmis e mamaydi bezdi evin gideriydi cocuklarin ihtiyaclari yetmiycekti kendi hic bisey demedi kuzenine ben yazdim abi boyle boyle diye anlattim sagolsun benim dememle biraz daha attı neyse cok uzatmiyim ciktim once hastaneye gittim dolmusa binecektim tıklım tıklım dolu zaten binenlerden bana firsat kalmiyor meydana gidecektim taksiye bineyim dedim fazlada yazmiyor indi bindi 14 lira aradi taksideyken hic yapmadigini yapti neymis niye dolmusa binmemisim cocuklarin ihtiyaclarini aldim kendime bi gram bisey alamadim o kadar zamlanmiski baya gitti para 3 5 parca kiyafet bez mama niye o kadar harcamisim bi insan neden bu kadar degisirki?
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

9 Cevaplar

0 oy
(2,684 puan) tarafından

Aklıma gelen ilk şey jigololukmu yapıyo acaba niye böyle düşündüm bilmiyorum ama aklıma bu geldi 

(2,684 puan) tarafından
Yani canım oturup bununla adam akıllı konuşacaksın başka çaren yok kaçış yokki er yada geç ortaya çıkarsa varsa eğer sen çok üzülürsün
tarafından
Eslemin annesi yok ya kuzum o kadar da değildir bence
tarafından
Yani onu yapmaz bence
(7,453 puan) tarafından
Rahime abla haklı al karsina konuş bu devirde kolay değil filan gibisinden hersey çok pahalı ama herkeste bu yola düşmüyor sonuçta alttan al dökülür varsada böyle birsey tavrından filan anlarsın
(3,101 puan) tarafından
Rahime abla bu aldatma konularinda bile cok kez konustum hep inkar etti ustune bidaha yakaladim gene inkar en sonunda baska birisiymis gibi biraz konusup goruntulu aradim ondan sonra inkar edemedi zaten yani soylemez imkansiz
-Reklam-
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Takip et günahını alma karda yürü izini belli etme 
(3,101 puan) tarafından
Yok kuzu yok olsa dururmuyum ben bu adamla o kadar sabrim tastiki bazen saf saf diyorum muge anliyami yazsam belki yardim eder diye yatak konusundada cok haklisin gunlerdir uyuyamiyorum
(4,658 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım eğer varsa önüne çıkarsın rabbim üzüldüm ya cidden çok üzüldüm elimdem birşey gelmiyor olmaasina daha çok üzüldüm
(3,101 puan) tarafından
Amin canım çocuklarim buyusun belki o zaman kurtulmam daha kolay olur bu adamdan
(4,658 puan) tarafından
Rabbim sana öyle bı kapı açsın ki gün yüzü göresin kalbindekilerin en hayırlısı senin ve yavrularının olsun sen kendini Allah'a bırak o hakkin yanındadır unutma zalimin zulmü varsa mazlumun Allah'ı var hep böyle düşün içine atıp çocuklarınida kendinide üzme.
(3,101 puan) tarafından
Amin canım amiin adam o kadar sinirlerimi yipratiyorki zaten sirf cocuklarim icin belli etmemeye calisiyorum ne benimle ilgilenir ne onlarla
0 oy
(746 puan) tarafından
Onceki postunu omudum demin. Daha önce aldatti demissin. Eger ailen sana arkani odnmezse gidecek yer konusunda sikintin yoksa o kocayi birak derim. He milletin icinde beni asagilarsa onu iki kat beter hale sokarim. Neyse ztn aldatmis. Eminim ask sevgi yik zaten aranizda. Eger ki kalacak yerin sana kucak acan bi ailen vsrsa bosa esini gitsin
(3,101 puan) tarafından
Kuzum vallaha oyle olsa bosuycam ben bu adami dayancak gucum kalmadi bir kere actik zatrn bosanma davasini kizim icin geri dondum babam savdi basindan yeni karisi icin
(746 puan) tarafından
Ah ahhh evleniyoruz iste körü körüne ne yasayacagimizi bilmeden. Allah yardımcın olsun insallah
(3,101 puan) tarafından
Amin canım amiin iste o kadar pismanimki son pismanlik fayda etmiyor kendi ellerimle kendimi yaktim
0 oy
tarafından
Canım sende ne çektin bu adamdan. Al-lah sana sabır versin.
(3,101 puan) tarafından
Amin canım
0 oy
(7,453 puan) tarafından
Eski postunuda okudum allah ayıpsız aydınlığına çıkarsın ne denirki normalde gelmedi para atması filan içine kötü düşünce sokmak istemem ama
(3,101 puan) tarafından
Kotu dusunmemek mumkunmu kuzum
(7,453 puan) tarafından
İnşallah sen yanılıyorsundur canım yapıyorsada hidayet versin
(3,101 puan) tarafından
Amin canım amiin
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Ben snein yerinde olsam eşimi korkuturum alırım karşıma derim ki ben ***** değilim yaptıklarının farkındayım kimsem olmayabilir ama devlet yanımda kadın sığınma evi denen bişey var ben araştırdım pazartesi günü gidiyorum aradım anlattim durumumu orda kalacağım sende ne yaparsan yap kadınla mi görüşüyorsun hakaret mi ediyorsun yap madem beni insan yerine koymuyorsun de sakin ol ama sert veya tartışma şeklinde değil her zamankinden başka ol ki ne kadar ciddi olduğunu anlasın.gunah almak istemem ama bunun patron karısiyla bir muhabbeti bar sanırım
(3,101 puan) tarafından
Ah kuzu ah neler dedim neler gidemiycegimi bildigi icin o kadar rahatki 40 defa dedim kadin siginmaya gidicemdi soyleydi boyleydi yok adamin umrunda degil bide dalga gecer gibi s.kt.r git der hep
0 oy
(12,268 puan) tarafından
Ben benim hıyar kocisin dediğini yanlış anladım diye kafasına bardak fırlattim ki hayrını istedi Allah denk gelmedi sen nasıl 

Duruyursun patronun karısıyla böyle labali bir şekilde muhabbetine bende ona hayret ettim 
(3,101 puan) tarafından
Canim bnde sinirlenirsem ne yapacagim belli olmuyor bende telefonumu firlatmistim ustune birazda tartimaktan cocuklar icin kaciyorum
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Önceki postunu okudum canım.  Gizli gizli bi şekilde takip et bence. Telefonunu kurcala whatsapp ini takip et. Patronunun karisi olabilir hayırdır yani onunla ne işi olabilir ki. 
(3,101 puan) tarafından
Canim bende boyle bir seye ihtimal vermek istemiyorum ama hali hareketleri oyle bir degistiki yabanci gelmiyor bana bu davranislari ben gezmeye gidelim dedigimde nedn bisey demeden cekip gitsinki sanki biriyle bulusacakta isleri iptal olmasin diye kuzeni bile dedi yigenim sen evde 1 gun yat haftada karini cocuklarini al az dolassinlar dedi ama hic yapmadi
0 oy
tarafından
Umarım düşündüğüm şey değildir 
(3,101 puan) tarafından
Umarim canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 638 göst.
12 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Merve3503 (150 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 378 göst.
23 Temmuz 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 200 göst.
5 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,089 göst.
30 Ekim 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,767 puan) tarafından soruldu

413,119 soru

12,437,911 cevap

45,872 kullanıcı

Kategoriler

...