Kizlar oncelikle esimle ilgili postumu okumanizda fayda var esiniz size birinin yaninda hakaret etse postu.. dün bu sekilde yapmisti neyse bende fazla yüz vermiyorum artık adam pesimde kivranirdi cani isteyince 7 8 gun gecti tık yok patronun karisiyla aldatiyormu olayina hak vermeye basladim helede gecen aksam 10 gibi 150 tl attigini gorunce onu gectim bugun evdeydi cocuklarin ihtiyaclari vardi giyim konusunda ustlerine hic olmuyordu artik abisi para atmis abisi dedigimde baska bir patronuda o parayi ondan alır kuzeni aslinda 400 lira atmis e mamaydi bezdi evin gideriydi cocuklarin ihtiyaclari yetmiycekti kendi hic bisey demedi kuzenine ben yazdim abi boyle boyle diye anlattim sagolsun benim dememle biraz daha attı neyse cok uzatmiyim ciktim once hastaneye gittim dolmusa binecektim tıklım tıklım dolu zaten binenlerden bana firsat kalmiyor meydana gidecektim taksiye bineyim dedim fazlada yazmiyor indi bindi 14 lira aradi taksideyken hic yapmadigini yapti neymis niye dolmusa binmemisim cocuklarin ihtiyaclarini aldim kendime bi gram bisey alamadim o kadar zamlanmiski baya gitti para 3 5 parca kiyafet bez mama niye o kadar harcamisim bi insan neden bu kadar degisirki?