+1 oy
316 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar rüyamda eşim beni aldatıyor ara sıra görüyorum böyle şeyler en ufak bir tartışmada ayrılalım diyor acaba hayatında birisi mi var suan bu aynı rüyayı gördüm buraya yazdım 

15 Cevaplar

0 oy
(679 puan) tarafından
Bende az once gordum ayy allahim yasatmasin cok kotuydu
tarafından
Evet ya rüyamda hep ağladım uyandığım gibi buraya yazmak istedim
(679 puan) tarafından
Bende hala etkisindeyim dusunmeek istemiyorum ama aklimdanda cikaramiyorum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Düşünüyorsan bu konuyu o yüzden görüyor olabilirsin ben rüyamda görüp eşimle konusmadigim zamanlar oluyodu tripleniyodum eşimde kavga ettiğimizde begenmiyosan ananın evine git diyor oda hep Allah böyle durumlardan korusun hepimizi canım yaparsada mahfederim onu oda bunu bilir zaten seven insan yapmaz eşimde beni seviyor bende eşimi çok seviyorum ve güveniyorum sende çok düşünme çok fazla aklına takma yaparsada oda görür gününü merak etme (Günaydın) :))
tarafından
Günaydın kuzum Ay yorumun cok hoş yaparsa da o pişman olur
0 oy
(7,023 puan) tarafından
Bence psikolojik olarak görüyoruz bende bu araya ilk takıldığım zamanlar da bir kere gördüm gerçek sandım artık paranoyak olduydum her seyinden birşey çıkarır olduydum baktım ben kötüye gidiyorum hemen bıraktım o yüzden kötü düşünme iyi düşün canım rüyaların tersi çıkarmış de geç Rabbim hayırlara vesile.kilsin inşallah 
tarafından
Amin inşallah ama ilk gördüğüm değil önceden de çok gördüm
(7,023 puan) tarafından
Hayır diyelim de hayır olsun inşallah canım
0 oy
tarafından
Adı üstünde rüy canm , bnde eşimi aldatırlen görüyorm ona bakılırsa . Rabbim doğru yoldan ayırmasın biZleri
tarafından
Amin inşallah kuzum
0 oy
(4,688 puan) tarafından
Bilinç altıdır büyük ihtimalle. 
tarafından
Ay yok ya hiç öyle bişey de düşünmedim
(4,688 puan) tarafından
Ayrılalım dedi diyorsun ya ondan dedim canım, hayırlara çıksın diyelim biz yine de
tarafından
Evet ya en ufak şeyde bile ayrılalım diyor o yüzden acaba hayatında başka biri mi var
(4,688 puan) tarafından
Sen hayra yor yine de kötüye çekme rüya nasıl yorumlanırsa öyle çıkar
tarafından
Allah razı olsun kuzum
0 oy
tarafından

Ooo ben sürekli görüyorum hatta bı defa onların şahidi ben olmuştum balayına tatile kendi elleeinle esylaarini hazırlayıp göndermiştim :D:D.dusundukce bilinç altına yerleşiyor kuzum daha çok görmeye başlıyor imsan

tarafından
Allah seni napsin sabah sabah güldürdün beni Allah da seni güldürsün
0 oy
(46 puan) tarafından
Bende çoğu kez görüyorum rüyamda psikolojik ya 
tarafından
Ay cok kötüydü rüyamda ağlıyordum
(46 puan) tarafından
Yani ama gerçek olmadığını düşün
tarafından
Evet ya normal de eşim beni çok seviyor ama kimseye güven olmuyor
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Burada aldatılma postlarını okuyorsan o bilinçaltına işliyor doğal olarak da rüyalarına giriyor. Bende üniversite sınavına hazırlanırken hep sınava girdigimi kazanamadığımı görürdüm. Ya kazanamamazsam diye stres yapıyordum o da rüyalarıma giriyordu.
tarafından
Ben hiç burda okumadım kuzum ya sadece dün eşimle kavga ettik ayrılalım ozman dedu bende rüyamda gördüm babamın evine gidiyorum beni aldatıyor bir sürü köpek tarafından saldırıya uğruyorum çok kötüydü ya
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Bende şimdi uykudan uyandım gördüm. Birlikte tıktok cekiyolardi. Burdaki postlardan esra erol dan etkileniyorum galiba. Başım catliyo su an
tarafından
Ay seni cok iui anlıyorum ilk uyandığında o an aklımdan çıkmıyor
(1,367 puan) tarafından
Rüyada görünce bile böyleyse yaşayanlara Allah sabir versin. Rabbim yasatmasin inşallah
0 oy
(9 puan) tarafından
Canım hamilelikte biraz daha farklı psikolojiye giriyor insan bu sebepten görüyor olabilirsin kendine eziyet etme hiç hamileliğinin tadını çıkar 
tarafından
Ben hamile değilim ki kuzum
0 oy
(72 puan) tarafından
Bende binde bir görürüm ama ben çok takıntı yaparım diyorum herhalde o yüzden eşimi tanıdığım için çok şükür yanlış hareket davranışı yoktur rabbim hiç kimseye yaşatmasın
0 oy
(14,922 puan) tarafından
Aklına mi yer ediyorsun 
0 oy
(7,095 puan) tarafından
Burdan etkilenmiş olabilirsin şeytan vesvese veriyor canım yapma böyle şeyleri bilinç alti 
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Bazen bende görüyorum aklına geliyorsa olabilir 
0 oy
(2,745 puan) tarafından
Psikolojiktir. Neyi kafaya çok takarsanız bilinçaltının size onu gösteriyor. Mesela ben meclis kavgası gördüm gece :D

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 1,054 göst.
2 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Belinay esila (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 752 göst.
4 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Zzzzzzz... (1 puan) tarafından soruldu

412,633 soru

12,423,208 cevap

45,329 kullanıcı

Kategoriler

...