+1 oy
564 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kıskanan insan tavırlarından bellimi acaba . 

30 Cevaplar

0 oy
(8,588 puan) tarafından
Benimki kskanmaz. Yeterki mutlu olun oğlumla der
-Reklam-
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Kişilikle alakalı bence.. Kıskanc insan sadece gelinini değil herkesi herşeyi kıskanır.. Bazıları da çok mazlum olur. Gelini de olsa hiç kıskanmazlar.
0 oy
tarafından
Tabıkıde bellı edıyo  kendını . Anlamamak imkansız olur 
0 oy
tarafından
Evet canım hepsi değil ama bazıları çok kıskanıyor ben bir buçuk  sene birlikte oturdum yatak odama kapıyı bile vurmadan giriyordu ben anneme gidince dolabimdan kıyafetlerimi başörtüleri mi alır giyerdi bana bigun bı tane iğne bile vermemiş insan ama herşeyimi alırdı üstümde ne görse kıskanıp ertesi gün giyerdi çok şükür ayrı eve çıktım kurtuldum 5 dakikalık mesafe var aramızda ama şimdi ayda bikere gidiyorum o kadar soğuttu kendinden kıyafet önemli deegil ama anlatamadigim çok şey var birlikte oturanlar anlar beni ama çevremde ne Kaynanalar var kızında n daha iyi davranan gelinine helal olsun öyle kayananalara
0 oy
(5,568 puan) tarafından
Walla benim kaynanam kıskanıyor. Herşeyi kiyasliyor. Kocalarımızı bile kiyasliyor düşün
0 oy
(8,016 puan) tarafından
Bence bazı gelinler de kaynanalarını kıskanıyor
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Illaki kiskanyolardr gelinlerde kisknyo:) uzaktym ben eşim aileyle ayda 1 ya konusr ya konsmaz eşim çok ciddi bi insan kaynnam öyle öpüp şaka yapıp sevemez eşimden korkar eşim ne derse odur babasida aynı şekil eşim ne derse odur ha annesi babasini tabiki seviyo saygılı zaten anneye babaya saygısı olmayan eşine ailesne olmaz çok şkur öyle bi durumm yok :)
0 oy
tarafından
Evet belli ederler canım. 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 232 göst.
30 Eylül 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 716 göst.
0 oy
7 cevap 199 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu