+1 oy
521 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kıskanan insan tavırlarından bellimi acaba . 

30 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Evet canım belli ediyorlar valla 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Belli oluyo kuzu
0 oy
tarafından
Evet canim benim kaynanam ilk evlendigim gün ben ayran yapardım o yoğurt getirirdi ben uzun getirirdim o tatlı getirirdi mesela ben çayın yanına çerez kırdım o hurma getirirdi esime konuştum düzelttim 
(120 puan) tarafından
komik walla canm k.bakma bu kadar kıskanc var mi ki
tarafından
Evet canim var ama düzeldi şuan konuştum anne sen ne yapıyorsun oğlum benimle evli diye seni unutmayacak senin gemeginide yer ama.bitakta evliliğimizin tadını çıkartalim olmazmi dedim
(120 puan) tarafından
halletmene sevindim canm kaynanam da surekli beni sıkıştryrdu niye hamile kalamiyrsn sen mi istemiyorsn olmuyor mu hep bu cùmleyi kurardi bide 24 haftalik bebegimi kaybedeli 3 ay olmus sezeryanla aldilar zararli diye dogal olarak ara verdik 11 ay oldu sùrekli sòyler bende dedim ki çok ùstùme gelme olsa sana sylerdm senden saklayacak degilim dedim kalk sen annemi ara de ki kızn bana demiski ben çocuk yapiyorum yapmyrm seni ilgilendrmez diye annem aradi syledm dedm yalan sylùyo òyle sey demedm dedim kaynanami aradm bi daha benden bahsedersen ogluna yaptiklarini sylerm yalan yanlis seyler syleme dedim ben demedm dedi kekelemeye basladi bi daha hic benden bahsetmiyo ;);)
(11,216 puan) tarafından
Hahaha ayni benim ki. Ramazanda iftar okunacak esine yemek koymuyor benle esim oturnus yemek yiyoruz esime hizmet ediyor.
0 oy
tarafından
Belki de biz gelinler onları kıskanıyoruzdur. Öz eleştirimi yapıyorum hemen :) 8 yıldır eşimle beraberim. İlk tanıştığım zamanlar aralarında ki o kuvvetli bağı herşeyi kıskanırdım.

Ama sonra bu durumu sevmeye başladım. Çünkü annesini sevmeyen eşini hiç sevmez saymazmış. Şuan hiiiç kıskanmıyorum.

Biz gelinler de az değiliz yani :) 
tarafından
İşte her insan bir değil. Sen öyleymişsin.
tarafından
Evet canım öyleydim. Fakat burada kıskançlık var kıskançlık var. Bir kıskançlık adı altında hasetlenmek, düşman olmak var. Birde sevdiğin insanı kıskanmak var.
Benimki ilk tanıştığım zamanlar sevdiğim insanı kıskanmaktı.
Neyi kıskandığın önemli burada. Doğru anlayalım :)
tarafından
Çok yanlış düşünce   annesini seevmeyen eşini sevmez diye birşey yok
tarafından
Tamamen kendi düşüncem. Size göre yanlış. Bana göre doğru. Bir erkek önce annesine saygı ve sevgi duyacak. Kendisini doğurana bu yaşa kadar büyütene sevgi merhamet hürmet duymayan adam bana da duymaz. Cümlenin başında söylediğim gibi tamamen benim düşüncem. Bende bir evlat yetiştiriyorum aynı bağ olum ile benimde aramda olsun isterim
0 oy
(2,149 puan) tarafından
Gerçekten var öyle kaynanalar.

Oğullarının gelinlerine olan ilgisini kıskanıp kuduran Kaynanalar.

Allah uzak tutsun biz gelinlerden.
0 oy
(417 puan) tarafından
Kıskanan insan kim olursa olsun rengini belli ediyor 
0 oy
tarafından
Benimki kıskanmaz hep ihi olalım ister
0 oy
(1,909 puan) tarafından
Aşırı bir şekilde belli ediyorlar
0 oy
(120 puan) tarafından
Eşim aileme bana çok iyi annesini pek aramaz uzakta oldugu için 4 ay da bi gider gelirz  çatlayacak resmen hep babasi gildesn filan diyo beni aramyrsn gelin ne derse onu yapıyor gelin oglumu parmagindan oynatiyo filan dayanamayip aradm fena kizdm benden korkuyor artik tek kelime edemiyo
0 oy
tarafından
Evet geçen eşim bana dedi ki, sütümüz de var sana bi kahve yaparım. O sırada kaynanamın bir bakışı var öyle gıcktı ki. İnsan kıskandığını ancak bu kadar belli edebilir. 
0 oy
tarafından
Bilmiyorum kıskançlık mi ama eşim annesinin yanında sarılsin öpsün yada el şakası yapsın hemen kaynanam bozulur özellikle el şakası yaptığın da aman yapma öyle şeyler bırak falan der surati düşerek . Sanki adam beni dövüyor 
0 oy
tarafından
Kıskanma olayı yaşamadım hiç ama var mı bilmem vardır herhalde ya:)
0 oy
(268 puan) tarafından
Benimki surekli boyunnunda opuyor yuzu kalmamis gibi surekli bir ayri ogluyla fotograf cekinme derdinde 
(316 puan) tarafından
bismillah ahahha
(268 puan) tarafından
Bana mi garip geliyo anlamadim boynundan opmesi
(316 puan) tarafından
hayir garip zaten yuh bu kadarı anlaminda dedim
0 oy
tarafından
Kadınlar arasında rekabet bitmiyor gelinlerde kaynanayı kıskanıyor ben kıskanmıyorum diyen yalan söyler
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kesinlikle dile getirmişliği var :)
0 oy
(3,832 puan) tarafından
Hemde nasıl kıskanıyor varya yemek yerken sen dur önce oğlum yesin der çay içiyorsak kalk gelin oğluma çay getir der oğluşumun elbiselerini yikadin mı ütüledin mi vs vs daha neler neler bunları söylediği kadın da 30 yaşında çocuk gibi yönlendirme derdinde beni hep 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Başkasınınkini bilmemde benimki kesin kıskanıyor beni.
0 oy
tarafından
Benimki kiskaniyor
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Bütün kaynanaları bilmem ama benim ki kıskanıyor net.
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Biz birbirimizi hiç kıskanmayız şükür. Ama çok var öyle kaynanalar.

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 221 göst.
30 Eylül 2024 Aile kategorisinde SehribanGorel (90 puan) tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 692 göst.
0 oy
7 cevap 199 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
8 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Can_annesi_ (88 puan) tarafından soruldu