Arkadaşlar daha öncede yazmistim yavru kuşumum yem kiramadigini. Kuşum bugün öldü. Felç geçirdi. Bir anda yere yığıldı yavaş yavaş öldü çok zor ve kötü bi durum. Allah kimseye sahip olduğu bi canlının öldüğünü göstermesin. Ama acaba neden f3lc geçirdi neden öldü bu durumları yaşayan var mi
Not: mamayla besliyordum ve peteğin yanında üstü örtülü usumemesi için. Günde iki kez çıkarıyordum sürekli konuşuyordum. Yani sevgimi ilgimi hic eksik etmedim
Vakti saati dolmustur canim onunda omru o kadarmistir
Ceryanda mı kaldı diyecektim ki dikkat ettiğinizi yazmışsınız. Görümcemin kuşu öldü geçen hafta. Evi havalandırırken kuşu kapalı bir odaya götürmek gelmemiş aklına. Öldü hayvan, yıkıldılar kaç gündür çoluk çocuk
Kanatalrina falan baktiniz mi mi ba kuslarda kanatlarinda dillerinde gagalarinda tümorlar ooluyo bu yuzden ölmüs olabilir
Anne bakmayinca bakimi zaten cok zor oluyo kuzum tutunamiyolar. Sen elinden geleni yapmissin bi sebep arayip kendini üzme.
Bizim kuşun da ayak parmakları düştü hep önce morardi şişti sonra siyahlasti çürüyüp düştü kangiren olur gibi hastalık mis . Ama yaşıyor başkasına verdik ben dayanamıyorum 4 tane vardı evde zor ya. Şimdi bı tane var onada güzel bı yer bulursam gonderecem . Tüy döküyor yakında bebek te olcak az kaldı .görümcem in kuşu oldu geçen eve sprey skmislar kuşa ggelmis olmuş
Verdiğin yemle alakalı olabilir bazı yemler kuşları zehirliyor
Benim de kuşum yeni öldü anlamadım bi anda öldü çok üzüldüm 1.5 senedir bizle birlikteydi
Yaâ evdeki canli ne olursa olsun insani perisan eder :(
Malesef 1 ocakta da benm kusum oldu aklma gldikce aglarim , hep durdugu yere donup ona seslenesim geliyo ve kendimi evde yanlz hissediyorm okadar belliki yeri:( ama kusum cok uzm zamandr keyfsizdi , 2 kez de veterinere gotrdu esim , ama malesef ki öldu cok agladm :((
Canim basın sagolsun benimde kuşun felç geçirmişti çok zor bi durum anlıyorum öyle bana yardım ister gibi bakar sürünerek yanıma gelirdi,çok severdim benim için bi insan gibiydi bensiz durmazdi çok özledim 2 yıl oldu oleli hala unutamıyorum özlüyorum, ama felcten ölmedi iyi olmuştu sonradan oldu hala üzülüyorum seni de anlıyorum ben 3 yıl beslemistim
Çok üzüldüm canım benimde var bir kuşum ve o evimizin neşesi yavruyken geldi uçmasını konuşmasını ögrettik şimdi 10 kelime falan konuşuyor ona bişey olursa dayanamam
1,491,117 soru
24,367,588 cevap
347,686 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın