0 oy
171 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (1,924 puan) tarafından
Kaça yaptırdınız kaç ay kaldı bi zararı oldumu

3 Cevaplar

0 oy
(9,100 puan) tarafından
Ahh ah seneler önce yaptırmıştım. Gençlik zamanlarım :D
(1,924 puan) tarafından
Memnunmuydun pişman oldunmu
(9,100 puan) tarafından
Yok canım hiç pişman olmadm. Severek kullandım. Saçlarım çok çabuk uzadığı için zaten öyle çok uzun kullanamadm zaten. Saçın düz mü normalde
(1,924 puan) tarafından
Saçım düz emziryorum baya döküldü azıcık bişey kaldı onuda hacimlendirim diyorum ama emzirirken zararlı olurmu diyede korkyorum çocuğa. Sen kaça yaptırmıştın acaba
(9,100 puan) tarafından
Ben de emziriyorum felaket dökülüyo. Acaba bir işlem daha kötü mü yapar diye cesaret edemiyorum bişeye.
Valla canım ben yaptıralı çok oldu. Bekarken yaptırmıştım. Şimdi fiyatlardan hiç haberim yok.
-Reklam-
0 oy
(845 puan) tarafından
Seneler önce ablam yaptırmıştı 6 aylık 600 liraydı sanırım yanlış ta hatırlıyor olabilirim 6 aylık perma yaptırdı ama neredeyse 1 yıl geçmedi diğer ablamda yaptırdı farklı kuaföre oda hiç tutmadı sanırım pahalı bir işlem o yüzden kaliteli bir yerde yaptır derim
(1,924 puan) tarafından
Bende bi kuaföre sordum 600 dedi. Kıvırcık saç bana çok yakışyo ondan çok hevesliyim ama eşimde o tarz saç 90 larda kaldı diye istemiyo
(845 puan) tarafından
O zaman eşin yapmasın sen kendi saçını yaptır
0 oy
tarafından
Soğuk permayı duydun mu hiç arkadaşıma evde yaptım ben 2 defa güvendiğin bi kuaförden rica et soğuk perma sıvısı var ondan satın al 7 sene önce 70 e flan almıştık şimdi ne kadardır bilmiyorum bugudilerle evde sardık saçını 1 seneden fazla kaldı saçı öyle zaten sıvı bitmemişti daha sonra kuaförden rica edip tekrar bugidileri almıştık yaptık işte geyet uyguna geldi öyle bide biz kuaför kursuna gitmiştik az çok bilgimiz vardı videolar izleyebilirsiniz evde yapmak isterseniz

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 45 göst.
17 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Cicekzade (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
5 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sever (1,761 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 127 göst.
12 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 176 göst.
9 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,583 soru

12,421,658 cevap

45,264 kullanıcı