0 oy
951 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Kızlar cilveyle ilgili post vardı ya kişisel olur diye yazamıyorm neyse bende eşime sorayım dedim  Ben cilvelimiyim diye oda direk hayır dedi :/// neye göre dedim doğruları söyleyeyim mi diyor evet ama önce duymak istedilerimi şöyle sonra doğruları dedim yok yalan söylemem diyor neyse dışarıda kibarmisim evde odunmusum özelikle markette bişey alırken kibarcik davranıyormsum.

Cilveli nasıl olunuyor arkadaşlarrr

Eşime okuyacağım hee kimler evde doğal :)))

21 Cevaplar

+1 oy
(2,826 puan) tarafından
Ben dışarda da evde de hanzoyum :D 
(1,122 puan) tarafından
Allah seni yaaa:)))))
(2,826 puan) tarafından
Valla bak cilveli olamıyorum maalesef napayım :D
tarafından
Bende öyleymisim ama kendimi cilveli sanıp eşimin odunsun demesine şok oldum :)))
(1,122 puan) tarafından
Kız olup napacan:)))) bnde oyleym evde neysem disardada oyleyim:)))
(1,122 puan) tarafından
Benm esmde diyo dışarda çok kibarmsim halbuki öylede değilm:)))
(2,826 puan) tarafından
En iyisi olduğumuz gibi olmak :D :)))
(1,122 puan) tarafından
Aynen öyle canm :))
(2,826 puan) tarafından
Birde Elazığ kızları cilve bilmez pek :D
(1,122 puan) tarafından
Aynen öyle vallaha :))))))) gakko ne anlar cilveden:)))
(2,826 puan) tarafından
Cilve yapsakta anlamazlar :D :)))
(1,122 puan) tarafından
Öyle cnm ya amannnn bosverrrrr:))
(2,826 puan) tarafından
Aynen :)
-Reklam-
+1 oy
(1,015 puan) tarafından
Tam olarak tomrukum. Odun olsam keske
tarafından
Hahah kizz niye öyle dedin
(1,015 puan) tarafından
Genel olarak soguk ınsanım. Adama cılve yapsam noldu carpıldın mı dıye sorar adam.
0 oy
tarafından
Ahahahahhaha :D kız eminim hepimiz evde oyleyizdir 
tarafından
Hahah değilmisiz demek kii :))) bak cilveliler kendini belli etti :))
tarafından
Valla ben evli değilim :D bilemiyorm
0 oy
tarafından
Benimkide hep bana der disarda kibarsin diye ama hicte oyle degilimdir
tarafından
Hahah bende dışarıda kibarmisim :))))
0 oy
tarafından
Bende gelsin sorucam bakem ne dyo bn hep ayniyim hoduk:))ahahah
tarafından
Hahah kız sor merak ettim :))
tarafından
Kizz geldimi sorayımyada arasn sorym yazıyım :))derse değilsin diyicem kimi cilveli buluyon :))
0 oy
(1,303 puan) tarafından

Ben sordum şimdi cilvelisin diyor:D

tarafından
Yaaaa :))) Benim kii odun :))
0 oy
tarafından

Benim eşim bana hep çok cilvelisin. Bu cilveyle her isteğini çaktırmadan yaptırıyorsun der :D ama ne yaptığımı bilmiyorum bile 

tarafından
Hahaha kız bende öyle sanırdım ama değilmişim :)) demek ki zorla yaptırıyormusum cilveli olmadığım için zorbalıkla yapıyormuş adam :)))
0 oy
(46 puan) tarafından
Ben eşime cilvelimiyim diye sormayın hiç . kendi der cilveli diye evdede ayniyim disardada hep gulerek konuşuyorum. Arada gidip komik lik yapıyorum gorevden gelince oturduğu an ELLERİMLE gidip bacaklarını kedi gibi yapıyorum. Tuaf biliyorum . ama bebek gibi hareketlerin var . cilveli yarım diye çağırıyor beni ..   1 saat önce aradım hastanede yatiyorum uyuyamiyorum ki dedi yanımda güzel güzel dır dır yapan karım yok sohbet edemiyorum tekim yüzümü güldüren eşim yok yanında diyor ve çok duygusal .    bende aynı durumdayım onsuz uyuyamiyorum
tarafından
Kız benim eşimde odun aslında o beni böyle yaptı :/// Bende duygusalm ama işte böyle olunca hep eşimden bekliyorum
0 oy
(2,671 puan) tarafından
Bende cilveli olduğumu düşünmüyorum eşimde biraz cilveli ol geceluk falan giy diyor yok anam yok ben yapamiyrm tivitili pijamami giyerim yatarım ohh :,-):,-)
tarafından
Kız ben yapıyorumda noluyor adam odunsun dedi hepte işveli şeyler yapıyordum giyerdim her günde o zamanda doymuyorsn diyor ne yapacağımı şaşırdm sonra bıraktım valla
(1,052 puan) tarafından
Neye doymuyosun diyo ay cok guldum
(2,671 puan) tarafından
İyi yapmisisn canım :,-):,-)
0 oy
(1,912 puan) tarafından
Bende birşey istemek oldumu cilveliymişim yanasırım ona saçıyla oynarım harbiden nasıl oluyorsa hemen dedigimi yapıyor
0 oy
(8,317 puan) tarafından
Ajajjaa bende sordum diğer koltukta o diğer koltukta been cııkk diyo demekki bendede cilve yok adajsj
0 oy
tarafından
Cilve yani kıpır kıpır olmak enerjinin olması konuşurken kibar olmak ama bunları yaparken sanki kur yapıyomuşsun gibi hareketlerinde çekicilik olması bana göre yani azıcık flörtöz gibi. hem tatlı hem çekici olursan cilveli oluyosun kısaca
0 oy
(17,052 puan) tarafından
Cilvelikle kibarlık apayrı şeyler ki. Eşlerin çoğu dışarda birbirlerine karşı kibardır.
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Ahahaha Kız öyle mısın gerçekten bende biraz odunum evde körle yatan şaşı kalkar hesabı benimki :D bende soruyum bakım akşam benimki ne dicek

0 oy
(979 puan) tarafından

Valla esim bana her defasında odun gibisin kadın dedgin az cilveli olur ama snde bi gram cilve yok diyor :)

0 oy
tarafından
Çiçeğiiim kocana aşkııım ben cilveli miyim diye sorarken adam pür dikkat sana kitlenip titreyecek şekile giriyor ise anla ki cilvelisin dir sormaya gerek bile yok ahhsjsjs
tarafından
Kizzz bana şöyle ne giyip içip yiyeyim :))))
tarafından
Çiçeğim kadınsın sen her kadın cilvelidir aslında ruhunda vardır kimi ruhunu bastırır kimi serbest yaşar salına salına yürüyeceksin evde böyle odun odun değil kadın dediğin adım attığında yerden ses çıkacak her yeri sallana sallana yürüyecek çok bişey yok aslına iki kıvırt yüzüne yüzüne konuş allah bize miss gibi beden vermiş kullanmak lazım iki omuz kır ağzına ağzına aşkııım de başka birşeye gerek yok zatem erkeğin nefsi ittten beterdir hemen kanarlar ajhsjxjsjs
tarafından
Ahahahhaaha Allah seni ne yap.asin az gin kari şaka şaka yağmurum sorma benimi anlattın bacım bende öyleyim ay söylemesi ayıptır adam çıldırıyor sonra ahahhahaha
tarafından
Hahaha kızlar taktım valla olucam :)))))
Ayy bende gram cilve yok kii nasıl olduğunu bileyim :)
tarafından
Çalış bebeğim olur zamanla
0 oy
(7,095 puan) tarafından

Ben hep aynıyım ya düğüm adam alisti artik :D

Fatkli davransam tuhafına gider :D

0 oy
(9,649 puan) tarafından
Sen cılveden ne anlıyosun o onemlı bırde esın ne anlıyo
0 oy
(3,159 puan) tarafından

Kız ben mesela sürekli eşimi öperim ama içimden gelerek çok hatta bunaltır derecesinde oluyo bazen :Dbu cilveden sayılır mı bilemem ama :P

0 oy
tarafından
Eşine neden okuyosun ben onu anlamadım bir de tüyo vermişler onları mi okuycaksin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 528 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,590 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 424 göst.
3 Nisan 2021 Aile kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 796 göst.
26 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 895 göst.