0 oy
398 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebekler aç olunca ıkınır mi? Sanırım bizimki aç olduğu için ıkınıyor sürekli mama verdim ıkınması gitti ???

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kendini sıkıpta mı ıkınıyor normali. Mesela benm kızım sinir oldumu kendini sıkar kasar kıpkırmızı olur ama konuşunca sevince yada sarılınca bidaha yapma. Bide bağırır öyle yaparken benimki inadından yapıyı mesela 
tarafından
Hadi ya bu kötü oldu ben karnı ağrımıhokrn bile sürüyodm haftada iki kere
tarafından
Cumartesi günü dönecem kendi evime orda bulurum hem kabız olunca da içiriyorlarmış
tarafından
Evet ama ben vermiyorum ağır geliyor tutamadı benm kızm nefes bile alamadı 46 günlüktü hastaneye gittik apar topar 1 buçk saat hava verdiler küvezde manasına koyuyorum ben bazen
tarafından
Evet mamasına koymak daha sağlıklı sanırım
tarafından
Bi kere öyle risk yaptım sonucu ağır oldu bidaha yapamam yapanda karışmıyorum maalesef korkuyorm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Uyumuyo diyosun ya sürekli. Uyumayisi da ac olduğu icin olabilir kuzum
tarafından
Olabilir evet ya :(
tarafından
Çünkü en cok uyumasi geren zamanlar suanda.  Yenidogan gunun 20 saatini uyuyarak gecirir genelde. Çiş sayisi kaka sayisi bunlat cok degisken olabiliyor. Benim kizim beni cok yaniltmisti bu yüzden. Cisi gayet normaldi öyle aglamiyodu da salladigimda zorlansam bile uyuyodu ama dedigin gbi surekli bi huzursuzdu ih ihh diye diye. Meger açmış ondanms.
Yinede kilo takibi yaptir saglik ocağında
tarafından
Perşembe günü gidecem aşısı var
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Bi emzir bi mama ver. Sürekli ağlaması aç olduğu içindir belkide
tarafından
Öyle yapıyorum zaten mamaya başladım artık napim
0 oy
(794 puan) tarafından
Bilmiyrum canım bnm kız uykusu gelince geriliyr ikiniyr
tarafından