Ben yapamadım açıldım ancak içimde büyük boşluk kaldı çok pişman oldum açıldığıma zaten ilk kez kapandım ama bir daha kapanmaya cesaret edemiyorum istiyorum ancak korkuyorum böyleydim
Yani kapanıp açılmak daha günah diye biliyorum
Ben pantolan giymiyorum 2 yıldır eşim istemiyo ve çok dikkatti tesettür için bende alıstım tamamen
12 yaşımda kapandım 21 yaşındayım hala açılmadım hatta daha fazla kapandım çarşafa girdim İstemekle alakalı bir şey allah sevgisini versin içine
17 yasinda kapandim suan 20 yasindayim hic aklima bile gelmedi acilmak cok şükür
Ben 21 yasinda kapandim cok şükür şimdi 26 yaşındayım bugüne kadar da şeytan hic vesvese vermedi. Hatta dizimde bi elbise almıştım bayramda giymek icin canım sonra bi anda kapanma sevgisi geldi içime kizkardesimle gidip uzun kollu tunik bi de çiçekli bi şal aldim bayramın 1. Günü kapandım hic unutmam cok guzel bi duyguydu hatta ailem cok sevndm haberleri bile yoktu. gorucu olarak esimin ailesi giyimimi türbanımi sevmişlerdi.esimde sonradan giyimime aşık olduğunu söylemişti cok sukur hic açılmayı düşünmedim rabbim isteyen herkese nasip etsin ama iyi düşün hazır olmadan tekrar açılırsın
1,498,152 soru
24,472,824 cevap
355,272 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın