0 oy
147 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,272 puan) tarafından

image

image

kizlar süpürgem güzel çekmiyor 11sene oldu artık sanırım bozuluyor Philips düşünüyorum aslında ama bakayım derken market katologunda da bunları gördüm fiyat olarak uygun geldi kullanan bilen varmı yada kullanıp memnun kaldığınız markalara da açığım

8 Cevaplar

0 oy
tarafından

Vallahi bu eski torbalılar daha iyi çekiyor diyorlar 

(3,272 puan) tarafından
Miele çok güzel marka ama bilemedim ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sunny duydum da öbürünü hiç duymadım o yüzden bilemem
(3,272 puan) tarafından
Aslında miele çok kaliteli bir ürün ama yeni modelleri değil o yüzden kararsız kaldım
0 oy
tarafından

image

Ben bundan aldım daha yeni hem kendime hem kayinvalidem e çok guzel temizliği vs basit seside çok değil öyle çekim gücüde guzel

(3,272 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm fiyatı da iyiymiş ama böyle uzun yıllar dayanırım acaba o var
tarafından
Aşağıda attigin sunny ile aynı ozellikleri sadece renkleri farklı güzel temiz kullanırsan uzun gider diye düşünüyorum
0 oy
(772 puan) tarafından
Ben, toz torbasiz Arnica almistim marketten. Çokta memnunum canim.
(3,272 puan) tarafından
Arnica pek düşünmüyorum cnm ya
(772 puan) tarafından
Anladm cnm
(3,272 puan) tarafından
Cnm Arnica nin yorumlarına baktım kullananlar memnun sen nezamandir kullanıyorsun Tesla mi senin ki ben sanki olumsuz yorumlar duymuştum daha önce onun için tercih etmiyordum
(772 puan) tarafından
14 ay falan oldu canim,çeyizim için almistm. Bende çok arastirmistm o zaman herkes memnundu. Tesla degil sanirim ama görünüşü ayni.
0 oy
tarafından
Canim Fantom kullanıyor ablam toz Torbalı ama hem fiyatı uygun hemde çekiş gücü valla benverdigim paraya acıdım keşke Fantom alsaydım dedim bi araştır istersen 
(3,272 puan) tarafından
Biliyorum cnm annemde var kırmızı büyük birşey düşünmedim değil ama torbali olması düşündürdü beni
0 oy
(45,019 puan) tarafından

Post acmayim surda sorayım kusura bakma post sahibi ❣️bu kek kalıbından aldım ama rengi sizce bu kullanışlı olurmu ona göre gidip degistireyim yani dışta kararma vs olurmu siyah vardı birde varmı kullanan ikilemde kaldım 

image

tarafından
Puhahahaaaaa verdim kız verdim inşallah gören olur
(45,019 puan) tarafından
Oyy sağol hülyam ❣️❣️
tarafından
Sende sağol kuzum ❣❤❤❤ ama çok güzel güle güle kullan
(45,019 puan) tarafından
Açtım post
tarafından
Iyi yaptın kuzum :-)
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Ben Profilo kullanıyorum toz torbasız hem çok iyi çekiyor hem de toz torbasız olması benim açımdan daha kullanışlı 
(3,272 puan) tarafından
Bozulan süpürgem profilo cnm çok memnundum 11yil kullandım hala çalışıyor ama çekiş gücü düştü ya
(5,141 puan) tarafından
Anladım canım baya da kullanmışsın, gönlüne göre bulursun inşaAllah
(3,272 puan) tarafından
İnşallah cnm sağol
0 oy
(1,926 puan) tarafından
Miele Alman malı gurbetçiler daha iyi bilir ama bende alacağım ınşallah kullananlar çok memnun 
(3,272 puan) tarafından
Evt bende düşündüm ama alt modellerinden bu o yüzden iyimidir çekiş gücü filan tereddütlerim var

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hira&Hilal (7,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 102 göst.
13 Ağustos 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde 182838485868 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 173 göst.
3 Mayıs 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 130 göst.
29 Mart 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zahide_1995 (58 puan) tarafından soruldu

412,089 soru

12,405,542 cevap

44,591 kullanıcı

Kategoriler

...