0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde (1,193 puan) tarafından
prima kullaniyoruz mamayi da desteklemek icin aliyoruz normlde anne sutu aliyor 7 aylik mamamiz pek kilo almasina destek olmuyor sanki zaten zayif oldugu icindoktorumuz mama destegi vermisti sizce hangi mama ve beze gecelim icerigi temiz ve kilo almasina destek olabilecek

12 Cevaplar

0 oy
(1,005 puan) tarafından
Sma optipro kullanıyorum canım memnunum oglumun kilosu olması gerektiği gibi
(1,193 puan) tarafından
hic kullanmadim canim ya ay biliyorum off valla kafam karisti
-Reklam-
0 oy
(799 puan) tarafından
Hipp cambiotik en iyi mama içerik olarak cnm ama organik değil sadece cambiotik olanı 

2.si aptamil
(1,193 puan) tarafından
kafam karisti iyice valla ya 3 aylikken  kullandim hipp gaz yaomisti sonra tekrar denemeye cesaret edemedim ya
(4,687 puan) tarafından
Canım yanlış biliyorsun bir araştır istersen en temiz içerikli 1.baby goat keçi sütlü mama 2. Evolvıa 3. Similac hip 7. 8. Sıralarda gıda mühendisi bebek maması sıralamasına bakın anlarsınız
(799 puan) tarafından
Araştırdığım için yazdım cnm zaten
(799 puan) tarafından
0 oy
(463 puan) tarafından
Mama sıkıntı ya birine yarayan öbürüne yaramıyor. Bana sma ve hipp övüp durdular tövbeler olsun. Humanayla rahat etti çocuk kiloda iyi aldı. 6 ayı geçince de aptamile döndük elimi sürersem namerdim alerji yaptı çocukta similac desen bin beter allahım kabustu resmen. Bebelac gold 2 aldık düzeldi şükür. Amma ne var ki bebelac gold öyle iyi kilo aldırmıyor. Biraz da onun için geçtik. Çok şişmesin allah korusun ilerde obez olur diye. Bez de sleepy kullanıyorum çok memnunum her ürününü kullandım 
(463 puan) tarafından
6aylık 8500 olunca çok aldı diye korktum normalde 6. Ayda doğum kilosunun iki katına çıkması gerek diyo ya doktor. 2 numarada ondan değiştim. Yoksa humana çok rahattı. Bide benimki kolikti. Anaaam o gaz o sancı allahım tövbeler olsun humana candır. Ancak yine diyorum her mama her bebeğe yaramıyo
(932 puan) tarafından
Aynen canım.yaramıyor o.yüzden şanslı.hissediyorum doktorum.sağolsun bu mama.sayesinde bebek büyüttüm.diyemem yani herşey o.kadar rahattı arada kargo gecikince degosiyordum mahvoluyordu yavrum.ikinci doğumu yapacağım.hissediyorum yine mamayla desteklemem gerekecek fiyatına bakmaya korkuyorum şu an 2 yıl evvel.80.90 arası alıyorduk.en büyüğünü
(463 puan) tarafından
Ohoo bacım naptın 80 90a mama kalmadı. En son 130 liraya bebelac gold 900gram aldım. Humanayı 2 ay önce 160liraya 800gram almıştım
(1,193 puan) tarafından
bende holle kullaniyordum 150 tl ye aliyordum kilo falanda pek tapmadi o yuzden degistiriyim diye dusundum magaza calisabi similaci cok övdü deneme boy aldim umarim cocukta gaz kabizlik yapmaz ya
(932 puan) tarafından
Aboww kiz resmen 2 sene de 2 katı olmuş ya hatta varya küçük boyunu şimdi gramaj hatırlamıyorum.ama 43 liraya e bebekten almıştık bir keresinde ay allahım.sutum.tassin taşsın inşallah bu kez
0 oy
tarafından
Aptamil probiyotik acısından en en zengin 

Bebek bezi isesleppy kullanıyorum 2 çocuğuma memnunum 
(1,193 puan) tarafından
aptamilin icinde seker orani fazla bide icinde bir madde zarar veriyormus ilerdeki yaslarinda diye duydum ona korkuyorum ya
0 oy
tarafından
Sma optıpro sleepy kullanıyodum koku yapıyo o yüzden molfıx
(1,193 puan) tarafından
molfix iyi mi peki islaklik oluyor mu çişli bezde
tarafından
Hayır olmuyo
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Mama similac çok temiz içeriği bebeğin içebilirse baby goat keçi sütlü mama gıda mühendisinde 1. İçeriği en temiz mama seçildi bez bende prima kullanıyorum değiştirince pişik oluyor çok bez denedim ama primadan başka beze geçmek zor
(1,193 puan) tarafından
bende oyleyim baska beze gecince enfeksiyon kapoyor benimkide o yuzden primada takili kaldik ama ne bilim degistirmek de istiyorum fiyati cok pahali olmaya basladi bor beze o kadar para vermek de gereksiz masraf gibi gelmeye basladi ayni oslevi saglayacak bez varsa ona geciyim diye dusunmustum .. normalde ben holle kullaniyordum degistiriyim dedjm magaza calisani similaci omerince aldim bi deneyim diye ama bilmiyorum insallah iyidir gaz kabizlik yapmaz icerigini biliyor musunuz onerir misisniz
(4,687 puan) tarafından
İçeriği vitamin değeri çok iyi içinde palm yağı olmayan bir mama gazda yapmaz ben hem emzirdim hem mama verdim similac 8 ay kullandım sonra ek gıdaya tamamen geçince mamayı bıraktık bez konusunda tavsiye veremiyorum
(1,193 puan) tarafından
yani similac diyorsunuz degil mi kilo aldirmasi falan nasildi
(4,687 puan) tarafından
İyiydi her ay 600 gr alıyordu
0 oy
(2,594 puan) tarafından
hipp combiotic organik bez olarak da sleepy natural kullanıyorum memnunum
(1,193 puan) tarafından
hipp asiri gaz ve kabizlik yapmisti kucukken kullanmistim sonra biraktim bi daha almadim aimdi geri alsam o zmaan gazini cikarmayi bilmiyordu simdi sknti yasar mi aceba
(2,594 puan) tarafından
benim oğlum 5,5 aylıkken emmeyi bıraktı meme reddi döneminde de hippden takviye yaptık o dönemler çok gazlıydı şuan 18 aylık hala mama kullanıyoruz bir sorun yaşamadık ama mama işi her bebekte değişiyor tabi canım
(1,193 puan) tarafından
gazi hipp mi yapmisti
(2,594 puan) tarafından
hippten ziyade oğlum çok gazlı bir bebek gazı yaşına kadar sürdü hala bile ara dönemlerde olabiliyor
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Prima ve aptamil kullandım evolvia da çok iyi
(1,193 puan) tarafından
ay bilmiyorum kafam karisti iyice ya aptamilden cekiniyorum ya
0 oy
(15,064 puan) tarafından
Molfix kullanıyordum zamlandi iyice sleepy aldım 
(1,193 puan) tarafından
ya sleepy nedense sevemedim gibi cunku cikardigimda cisli bez islak oluyor cocugun vucuduna islak islak degmis oluyor diye huylandim ya
(15,064 puan) tarafından
Evet bende aynı sorunu yaşadım ama farklı bir model aldım şuan lavanta kokulu külot bez aldım
(1,193 puan) tarafından
onda olmuyor mu
(15,064 puan) tarafından
Yaşamadım ben kuzum
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Mama aptamil bez de molfix. Gayet memnunum 
(1,193 puan) tarafından
aptamil konusunda cok tereddütluyum ya
(1,367 puan) tarafından
Neden canım gaz için mi
(1,193 puan) tarafından
yok canim bi madde varmis zararli icinde ama detayli bilhiye sahip degilim
0 oy
tarafından
Mamalar bile her çocuğa aynı etkiyi göstermiyor 
0 oy
(799 puan) tarafından
Linki buruya bırakıyorum 

Mama içerikleri 

https://www.instagram.com/p/BvMY1bgDbWF/?utm_medium=copy_link
(799 puan) tarafından
En iyisi hipp cambiotik cnm içerik olarak organik olün değil

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 346 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mybaby01. (1,018 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 344 göst.
28 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mirketanne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde _GaRDeNYa_ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
12 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kadriyendc (639 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,500,261 soru

24,502,442 cevap

358,360 kullanıcı

...