0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (1,254 puan) tarafından
Kizlar bebegim.uyumuyor diye bi post açmıştım bugun doktora götürdüm uyumamasi beni tedirgin etti sizi alerji bölümüne gondericem dedi. 2 gun sonraya randevu aldim orayada. Alerjisi olan bebekler uyumazmi. ? Belirtiler neler neden uyumuyor vallahi deliricem cani yaniyor biryeri ağrıyor sanki nedenini bulamamak insanı çıldırtıyor

5 Cevaplar

0 oy
(14,960 puan) tarafından

image

alerji belirtileri bunlar canım 
(1,254 puan) tarafından
Teşekkür ederim ❤️
-Reklam-
0 oy
tarafından
3 gün önce ben post açtım kızım alerji diye hayır uykusu ile bir sorunu olmaz bence ya  ben leke gördüm vücudun da öyle götürdüm hastaneye
0 oy
(4,227 puan) tarafından
Benim bebeğim de hırıltılı nefes alıyor ve yüzünden sivilce gibi birşeyler çıktı bende şüpheleniyorum hangi bölüme randevu aldın
tarafından
Peki testler nasıl yapılıyor kızımın canı yanar mı
(101 puan) tarafından
Alerji testinin ne zaman yapılacağı bebekteki şikâyetlerin şiddeti ve doktorunuzun önerisi ile belirlenmelidir bizden genel cerrahi 5tup kan istedi idrar verdik kan alırken damarı bulamadilar ister istemez acıdı tabi kanda süt ürünleri ve yumurta sarısınaa çıktı başlangıçta denildi ona göre alerji bölümüne yönlendirdi odana yarın gitcez ama doktorlar grevde sanırım netten araştırmalarıma göre

Çocuklarda cilt testleri cilt yüzeyine uygulanır. Can yakıcı veya ağrı verici bir test değildir. 1 aylık çocuğa bile farkında olmadan yapılabilmektedir. Verdiği acı duyusu yok denecek kadar azdır. Test uygulamasından 15 ile 20 dakika sonra değerlendirme yapılabilmektedir. Alerji deri testi alerjik maddeyi cilde damlatma ve cildi delme esasına dayanır.
tarafından
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için geçmiş olsun sizede
(101 puan) tarafından
Teşekkürler sizede
(4,227 puan) tarafından
Minik mucizem benim bebeğim de kızarık gibi değil de bildiğin sivilce gibi uçları beyaz beyaz inşallah alerji değildir ya
0 oy
tarafından
Evet alerjik bebekte uykuya dalma problemi ve uykuda huzursuzluk olur. Oglumun yumurta sut ve ürünlerine alerjisi var . Uyutana kadar bitiyorum gece de 6474893 kere uyanır 8 aylik
0 oy
(101 puan) tarafından

Hırıltı 

Uykuya dalmada zorluk
Kaka cisde kan
Yüzde kızarıklık sivilcelenme kısaca egzama
 Genelde vücudun farklı yerlerinde lekeler kızarık sivilcelenmeler gibi gibi 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 139 göst.
13 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Soni (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 57 göst.
20 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 184 göst.
3 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 63 göst.

Kategoriler

1,445,882 soru

23,753,496 cevap

314,969 kullanıcı

...