0 oy
423 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar örneğin 30 TL TL ye bir şey aldım 20 TL de kargogu kupondan alabiliyor mu yoksa ekstra ödüyor muyuz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ya ben naparsqm yapım 11 TL istiyor
tarafından
11 lira isterse almam beden istiyor hani alt limitsiz du
tarafından
Aşkı oğluma iki picama aldım biriyle bedava geldi :)
tarafından
Sepetinin 50 tl olması lazım veya geçmesi lazım senin aldığın ürünler 50 tl yi geçmiyor demek ki
(110 puan) tarafından
Filtrele den kargo bedava olanları seçin
tarafından
Kargo bedava olanları seçerse fiyatı çok yüksek olan şeyler çıkar aynı mağazadan bir şey alıp 50 ye tamamlarsa daha iyi olur
-Reklam-
0 oy
(22,058 puan) tarafından
Ne alacan kizz
tarafından
Ne bilim kız kızım dolap magnetlerini çok seviyor sürekli çıkarıp veriyorum hayvanlı meyveli olanlar vardı alayım dedim 30 TL di ama ekstra 11 TL istiyor işte cüzdanda 5 TL var:)
(22,058 puan) tarafından
Kiz Allah seni sepete 50 liralik bisi ekle ödeme 11 lira
tarafından
Bulamıyorum ki bir şey:)
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Kupon sadece ürünü karşılığı canim
tarafından
Anladım canım sagol
0 oy
(6,264 puan) tarafından
Sana yattımı cnm bende sepete ekledım 11tl istyor bıde kart bilgileri istyor sen grdınmı
(6,264 puan) tarafından
Kapıda ödeme olsaydı keşke kargo parasını verırdım kart dan isteyince braz korkuyorum braz ihtiyaçlarını vardı toplam 50 gbı bşey oldı ama dyor 11 tl blmem ne
tarafından
Korkulacak bir şey yok canım ben daha öncede alışveriş yapmışım gir kart bilgilerini direk keser zaten 11 TL yi ordan
(6,264 puan) tarafından
Peki sepetimdekii ürünlerim ücrrtsz gelecek değilmi cüzdanıma para falan koymadım daha önce drek 50 tl yatmış
tarafından
Cüzdana para koyduğunda sanırım 10 TL falan da kendi veriyor sana ürününde ücretsiz gelir ama bak altta yazmış biri bana 50 TL'lik bir şey al kargo istemez diye
(6,264 puan) tarafından
Yaa ihtiyacım iki kırem sabun falan vardı hanı acil ihtiyaç olmasaydı qlmazdım şmdi cuzdamıma hiç para yüklemesm ücretsiz almqzmıyım cnm
0 oy
tarafından
Hayir kupon kargo bedelini ödemiyor onun yerine 52 55 tl lik bsey al 2 3 lira öde 
tarafından
Doğru ona bakayım bı ama cüzdanda sadece 5 TL var iste
tarafından
Bsey olmaz canim cuzdandan ödersin iki kupon mu var sende tek mi
tarafından
Bir tane tek var canım banka kartim yok iptal olmuş eriniyorum ki açtırayım süresi doldu para yukleyemem ki
tarafından
Tamam söyle yap o zaman mesela 50 tl uzeri bir şey al 52 53 54 tl falan öderken cuzdandan öde o zaman olur karta gerek yok
tarafından
Tamam canım bı bakayım ozaman
0 oy
tarafından
50 tl altına kargo bedeli var 
tarafından
Tamam canım 50 TL ye de ne alacam ki aklımda bir şeyde yok
0 oy
(5,572 puan) tarafından
Elli lira üstü seç ki kargo bedava olsun . Diyelim ki seçtiğin ürün 55 lora ve kargosu bedava sen sadece beş lira verceeksin. Bu kupon dan kârlı çıkmak istiyorsan. Kargosu bedava olan ürünlere bak 
tarafından
Kız zaten alamayacam sanırım eski numaram var hesabımdan değiştirdim oldu ama cüzdanımdan bir şey alırken kod eski numaraya gidiyor değiştir diyorum değiştirme koşuda eski numaraya gidiyor eski numarada kullanım dışı yazdım trendyola dediler eski numaraya giden kod olacak ee ben ne yapayım numara yok degismiyorda başka hesap açsam koleksiyonum yanacak çok sacmaladilar
0 oy
tarafından
Kuponla kargoyu ödeyemiyorsun aynı mağazadan 20 liralık bir şey daha alırsan 50 tl olur veya 50 tl yi geçerse zaten kargo bedava olur 
tarafından
Anladım canım
0 oy
(1,764 puan) tarafından

Hayir cnm kupona kargo dahil degil ama.50 tl uzeri kargo ucretsiz seyler oluyot oyle seyler alirsan odemiyorsun 

imageben 4 tl odedim iki tane banyo havlusu aldim misagirler icin

imagebide ogluma dokunmatik oyuncak telefon ve kucuk bir piyano aldim.sesler dikkatini cekecktir 50 tl ustu kargo bedava oldugu icin onada sadece 53 kurus odedim

(6,264 puan) tarafından
Cnm cüzdanımıza parq yüklemmemize gerek var mı bnaa 50 yatmış asistana sorıdm 50 tllık ürün alacaksan 63 yüklemen lazm 11 12 mi oyoe bşey kargo parası
(1,764 puan) tarafından
Canm farki cuzdaninda olmasi lazim mesela urun 60 tl ise 50 tlsi kuponsa cuzdaninda 10 tl olmasi lazm yoksa kupon gozukmuyor uygulama kisminda
(1,764 puan) tarafından
50 tllik urun alacaksan kargoda bedavaysa 0 tllik bir urun odemen varsa yuklemene gerek yok ama daha fazlaysa o zaman once o aradaki farki yuklemen lazim cnm
tarafından
Bakayım canım

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 328 göst.
22 Şubat 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 513 göst.
15 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 142 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 151 göst.
5 Mayıs 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde cicikiz (248 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,871 soru

23,901,993 cevap

322,502 kullanıcı

...