0 oy
203 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar 6 kilo fazlam var ve çok uğraşmama rağmen kilo veremedim diyetisyene gitmedim çünkü diyet listesine yazdıklarına alacak param yok (muz,avakado,et) bunlar çok pahalı bende zayıflama çayı aldım çayı içmeden önce büyük tuvaletimi 2 yada 3 günde bir yapardım ve zor olurdu ama 4 gündür çay içiyorum ve 4 gündür her gün büyük tuvaletimi yapıyorum ve 1 kilo verdim zararı var mıdır hergün büyük tuvalet yapmanın eğer zararı varsa çayı bırakıcam yoksa devam edicem başka hiç kötü bi yan etki yok

8 Cevaplar

0 oy
(279 puan) tarafından
Kinoa çayımı cnm spor da yapmam lazım 
(1,340 puan) tarafından
Kinoa değil canım stayfit tea plus die bi çay spora anca yarın başlicam 4 gündür köydeydik yapamadm
(279 puan) tarafından
Hım bilmiyorum o çayı cnm
-Reklam-
0 oy
(336 puan) tarafından
Kız sen tam bizim guruba göresin Ha 

Bizde burdaki arkadaşlarla diyet yapıyoruz 

Çokta mutluyuz dediğin gibi muz da yemiyoz yok çünkü sfsfs 

Bas baya arkadaş olduk
(1,340 puan) tarafından
Nerde canm grup
(845 puan) tarafından
Anaaa kızzz ranaa bizi niye açık ediyon nndndbdbd
(336 puan) tarafından
Haha kız ne güzel işte çoğalıyoz sfsfsf 90 60 90 olmak için
(336 puan) tarafından
Biz vatsap grubu yaptık
0 oy
tarafından

Sadece çayla zayıflayamazsın yediklerine dikkat etmen lazım spor yapman lazım bol su içmen lazım. Ben et muz avakado filan yemiyorum tavuk balık yeşillik gibi şeyler yiyorum 11 kilo verdim 43 gün oldu halada vermeye devam ediyorum 

(1,340 puan) tarafından
Spora yarn bâslicam cnm
0 oy
(5,569 puan) tarafından
Hangi çay canım 
(1,340 puan) tarafından
Stayfit tea plus
(5,569 puan) tarafından
Nerden aldın . Benim de bağırsaklar çok tembel ya
0 oy
(1,577 puan) tarafından
Zayıflama çayı diye aldığınız şey nedir ? Birçoğu çok zararlı.
(1,340 puan) tarafından
Stayfit tea plus die bi çay kullananlar çok memnun canm
(1,577 puan) tarafından
Kendinizden oldukça emin görünüyorsunuz, neden zararı var mıdır diye sordunuz o zaman ? :)
(1,340 puan) tarafından
Normalde 2 yada 3 güne bir tuvalet yapıyordum ama 4 gündür hergun tuvalete giriyorum ya onun şoku ondan korktum biraz :D
0 oy
(350 puan) tarafından
Zayıflama çayları hiç faydalı değil canım bende almıştım benimde her gün tuvalete çıkarıyordu çok umitliydim kilo verdim diye ama üstüne bide kilo almışım olan parama oldu yani bunda üç yıl önce kendi cabamla vermiştim kepekli ekmek yeşil çay birde çayi şekerli içiyorsun şekeri bırak dengeli beslen yağlı şeylerden uzak dur önemli olan ödem atmak o çaylarin faydası yok olsa bile ödem atmıyor tekrar o kilolarli fazlasıyla alırsınız 
(1,340 puan) tarafından
Anladm canm sağol
0 oy
(368 puan) tarafından
Merhaba caydan memnun kaldnz mı kılo verdnz mj 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 138 göst.
22 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde PrensesAnnesi1903 (745 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 383 göst.
18 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 00Melikeee (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 136 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merveemcht (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 77 göst.
25 Kasım 2024 Diğer kategorisinde eylul123 (76 puan) tarafından soruldu

411,415 soru

12,384,641 cevap

43,438 kullanıcı

Kategoriler

...