Aslında cekismeliyi hak ediyor.o kadar zarar verdi ki bana...ama ben bı an önce kurtulmak istiyorum artık.
Velayet bende o kesin.6 buçuk aylık kızım var.
1200 lira ona nafaka isteyecem.
Kendime istemeyecem.bu zamana kadar çok şeye muhtaç bıraktı bundan sonra ona muhtaç olmayacam.
Hak etmiyor ama ona acidigim için her gün gelip gorebilirsjn dedim.
Arada ailesiyle de gelip görecek.ama ben muhatap olmayacam.annemle yaşayacam zaten.
O da açar kapıyı girerler odaya görürler.
3 yaşına kadar yatılı almayacak zaten.3 yaşından sonra ara sıra alacak 1 2 gün Luk sadece.
Sizce iyi mi sartlar.o kadar canımı yaktı ki çocuğumla dahi hep Alaçam velayeti yok canım ne zaman isterse o zaman görürsün bilmem ne.
Ben ona hiç bunu yaomadim.kizimi silah olarak kullanmadım.onun canını bu şekilde yakmak istemedim.
Anlasacaz oturup dedi.iyi dedim.sizce cingar çıkarıp anlaşmayıp çekişmeli mi actirsam.
Her gün her gün gelemez o zaman.ailesi de ayrı pislik zaten.evet muhatap olmayacam ama işte.
Kafam karmakarışık.
Çekişmeli olsa onun süreci ve yıpratıcı olması beni korkutuyor.bir de bu sefer dava sonuçlanana kadar nafaka da olmaz.
Bir de lanet olsun ki o benim ağzıma s.ıçtığı halde ben hala onun pisliklerini döküp incitmek istemiyorum.
Kafam allak bullak ne yapayım bilmiyorum.