0 oy
174 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar ben bebek alışverişi ile ilgili bişey danışmak istiyorum 6 aylık oldum ufaktan başladım alışverişe ağırlaştığım zaman pek çıkamam diye ben bebise kıyafet almaya başladım ama doğumum Mart sonu Nisan başına denk geliyo nasıl kıyafetler tercih etmeliyim sizce Ankara'da oturuyorum geç ısınıyor biraz buralar tavsiye verir misiniz 

5 Cevaplar

0 oy
(1,469 puan) tarafından
Uzun kollu al bence canım bebiş üşür kışlık al
tarafından
4 takım uzun kollu aldım 0-3 aylık ne kadar daha alsam acabaa canm
(1,469 puan) tarafından
Çok alma canim çok çabuk büyüyorlar
tarafından
Tamam canım o zman öyle yapıyım ilk oğlum tam ocakta doğduğu için fazla almıştım ama ikincisi biraz havaların ısınmasına yakın doğacağı için kafam karıştı çok teşekkür ederim sağol tavsiyen için ♥️
(1,469 puan) tarafından
Rica ederim canım sag salim kucağına alırsın inşallah:)
tarafından
Çok teşekkür ederim canım sağol rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️
-Reklam-
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Canım her türlü bebek kıyafetleri uzun kollu zaten 3 4 ay kadar uzun kollu giydirsin muhtemelen. Birde bebekler ilk bir ay 03 giyiyor sonrasında 3-6 o yüzden çok fazla 03 alma canım
tarafından
Tamam canım öyle yapiyim
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Yeni doğan olduğu için zaten battaniyeye sararsın canım hastane çıkışları 0 3 ler uzun olur zaten mayısta doğum yqptım ama ayağına örgü patik giydirmiştim ayakları üşüyünce hemen sancılanıyorlar
tarafından
Tamam canım doğru diyosun üşür diye düşündüm o yüzden danışmak istedim oğlumda acemiliği attım sanıyorum ama yanılmışım hemen unuttum :)
(7,438 puan) tarafından
Sağlıcakla gelsin miniğin :)
tarafından
Teşekkür ederim sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ☺️
0 oy
tarafından
Benim Mart in 2.haftasi olacak gibi uzun kollu aldım şöyle diyim 3 takım yeni doğan aldım 2 tulum aldım 6 ay 3 citcitli badi aldım kısa kollu şimdi 3 uzunda alıcam yeterli çabuk buyuyolar onları giyene kadar havalar güzel olur bende izmirdeyim 
tarafından
Tamam canım sağol bende alıyorum dedikleriniz gibi
0 oy
(1,301 puan) tarafından

Uzun kollu al bence canım

tarafından
Tamam canım aldım sağol

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 132 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,861 puan) tarafından soruldu
0 oy