0 oy
237 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Numaramı değişmistim ve cüzdanımdan değişmiyor eski numaraya kod gidiyor o numarada kullanım dışı okadar yazdım yapacakları bir şey yok yeni Trendyol hesabı açacam ve koleksiyonumda boşa gitti yeni hesap için yeni epostada açacam ya kızlar siz dikkat edin numara değişikliği falan yaparsanız paranız kalmasın içerde çünkü boşa gider Allah'tan hiç para yoktu:)

3 Cevaplar

0 oy
(1,300 puan) tarafından
Kötü olmuş yaa :/
tarafından
Öyle vala o yüzden açtım milletin parası yanmasın yorumlara baktım çok kişinin cüzdanda para varmış hep Google'da şikayet vardı 3 gün önce bile yazmışlar bu durumu
tarafından
Canım bende numaramı değiştirdim ama hiç anlamıyorum trendyoldan yapmadım da yeni numaramı nasıl kaydedebilirim acaba
tarafından
Eski numaraya kod gidiyor o kodu giriyorsun sonra yeni numaranı ekliyorsun ama eski numaran kapandıysa kod gitsede değiştiremiyorsun ortada oraya girilecek kod yok çünkü
tarafından
İşte nerden yapabilirim kız eski numaram duruyor
tarafından
Trendyol cüzdanıma gir üstte ayarlar var sağda ordan numara değişikliği diye yaz kodu gönder eski numarana sonrasını bilmiyorum göremedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende telefonu değiştirdim numaramı kabul etmiyor e posta farklı telefon numarası aynı olduğu için başka cüzdan hesabında kayıtlı diyor o yüzden ben yapmadım eşimin telefonundan yapabildim sadece 
tarafından
Aşağıda bir arkadaş demiş müşteri hizmetlerini ara yaparlar diye eşininde öyle olmuş acaba aynı sorun mu
tarafından
Bilmiyorum canım ama asistanla konuştum bana dedi diğer e posta olmadan olmaz onu sıfırlamak için sanırım ama onu da kullanmıyorum e posta farklı bu telefonumun
tarafından
Benim epostam aynı duruyor ama yinede ilgilenemediler sağolsun
0 oy
(7,116 puan) tarafından
Eşimin de böyle bir sorunu vardı müşteri hizmetlerini arayıp güncelleme yaptırdı. Istersen sabah bir ara.
tarafından
AA olur mu ki ya ben okadar msj attım olmaz falan dediler bir de şimdide yeni hesap açtım eskisinide kullanıyorum tabi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
13 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde BetusMoms (3,465 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 104 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Eylulunannesiiiii (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 157 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Esmaa (979 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 138 göst.
31 Mayıs 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nurumbenim (49 puan) tarafından soruldu

411,116 soru

12,374,528 cevap

42,719 kullanıcı

Kategoriler

...