0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Gün içinde burnu akiyo gece tikaniyo hırıltıli nefes aliyo genzi dolu sürekli uyaniyo bi saatte 3 kere falan. Ememiyo rahat burnundan nefes alamadığı için. Serum fizyolojik yaptırmıyor asla. Aspiratörle burnunu temizletmiyo aslaa. Ne yapıcam nasıl geçecek bu

3 Cevaplar

0 oy
(5,751 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım inan bende şuan ayni durumdayim lakin ben ilac kullaniyorum gecmiyo Allah sifamizi verir inşallah
tarafından
Seninkide çok uyanıyor mu uykuda
(5,751 puan) tarafından
Valla 4 çeşit ilacım var birde burun spreyi ama yok yok sagolasin canim ben kendim hastayim yavrular da yeni iyileşti diyebilirim ara ara oksuruyorlar
(5,751 puan) tarafından
Benim sipa 18 aylik ama 10 defa kalkar net
tarafından
Benmkinde öksürük vs hc bse yok burun hırıltılı içim gidiyor uyurken horlyo ya of
tarafından
Ya son 1 aydır güzel uyuyodu şimdi hiriltisina uyaniyo yavrum uyksu bölünüyor temizletmiyo da burnunu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok geçmiş olsun canım Rabbım acil şifalar versin inşallah 
tarafından
Sağol canım amin
0 oy
(1,793 puan) tarafından
Benimkide öyle coldmix diye bir damla var onu aldım yakasına damlatıp yatırıyorum rahat nefes aliyo
(1,793 puan) tarafından
Yeşil bibkutu
tarafından
Çok şikayet gelmis çoğu bebeğin omzunu cildini yakmış o ilaç smdi baktım ama ?
(284 puan) tarafından
Bende annemlere aldirdim yeşilden daha elime geçmedi ama koklattirdim pek keskin kokusu yok diyolar neresine ne şekilde damlatiliyo canım
(1,793 puan) tarafından
Cildine temas etmiyor canım uyku tulumu giyiyor onun omuz kısmına doğru damlatiyorum. Bazende yastığa. Valla canım aynı odada uyuyoruz aramızda iki metre mesafe var baya keskin kokusu. Sabah bile alıyorum o kokuyu
tarafından
Benim kızımın da cildini yakmıştı, yastığına damlatıyorum baya rahatlatıyor.

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 25 göst.
1 saat önce Diğer kategorisinde Melis63 (1,996 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 127 göst.
0 oy
4 cevap 50 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (190 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.

412,600 soru