0 oy
386 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından
tarafından kapalı
Bu hesabı yeni açtım çünkü başka ıphone kullanmaya geçtim Bu telefonda da uygulama inmediği için Google’dan giriyorum o yüzden diğer hesabımı kapatmak istedim belki hatırlayanınız olur fatmanr34 diye hatta nasıl hesabı sileceğimi sordum  ayrıca erkek olsaydm kendimle alakalı özel bi konu mu sorardım yoksa sizin yorumunuza mı özel bi soru sorardm ya az mantık bide uyarı veriyorsun onu yapana kadar gel yaz direk sor ya ne kadar boş şeyler yapıyorsunuz sizi inandırmak için kimlik atacak halimiz yok herhalde Allah Allah 
notu ile kapatıldı: Haklı veya haksız platformda kaba söz içeren veya tahrik edici içerik paylaşmak yasaktır. Aksi taktirde yaptırımla karşılaşmak zorunda kalırsınız. Eğer kurallara aykırı mesaj yazılmışsa uyarı butonuna basarak bizlere bildirmeniz yeterli.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Burda o kaar çok gördüm ki ilk açar açmaz öyle sorular  doğal olarak herkez şüphe ediyo..konuyu bilmiyorum ama ne olduğunu 
-Reklam-
0 oy
(2,679 puan) tarafından
Konu tam olarak ne bilmiyorum ama hep yeni gelenler özel soru VS sorunca şüphe duyuyor çünkü herkse açık bir platform erkek de haliyle üye oluyor bir nick ile burayo o kadar fazla önemsemeyin sonuçta sanal alem 
(244 puan) tarafından
Ya önemsediğimden değil ama boş yorum yapıp boşa uyarı verenlere sinir oluyorum bende burda sorgulayabilirim o erkek mi bu erkek mi vs diye ama banene kim napıyorsa ayrıca erkek olan kocasının isteksizliğini mi söyleyecek ya bu ne saçmalık bu platforma insanlar hem cinseleriyle dertleşmek veya akıl fikir almak yada aynı durumdalar mı vs diye konuşmaya zaman geçirmeye geliyor isteyen istediğini sorar boş yapmaktansa yorum yapmam daha iyi
(2,679 puan) tarafından
Bu konuda haklısın cnm bazı arkadaşlar oldukça ön yargılı ve gereksiz cevaplar veriyor çok kez gördüm sen de cevap verme boşver cnm, burda her tür insan var evinde sesi çıkmaz burda horoz öttürütler he de geç
0 oy
(334 puan) tarafından
Buraya her yeni geleni erkek mi sanıyorlar yani saçmalık
(2,679 puan) tarafından
Öyle valla cnm birine birşys olsun hepimiz üzülürüz burda dua ederiz okuruz dert ortağı oluruz, beraber güleriz ağlarız  en güzeli halden anlarız fikir danışırz
(334 puan) tarafından
Evet çok beğendim ama erkeklere çözüm bulunması gerek özel konuşulacak konular oluyor işi bozuyorlar admin anlayamaz mı acaba
(2,679 puan) tarafından
Yok tatlım nereden anlasın konuşma tarzı falan bir şekilde ele veriyor kendini hemen kapatılıyor oda
(334 puan) tarafından
Hmm anladım burda da peşimizi bırakmıyor pis sapıklar
(2,679 puan) tarafından
Allah ıslah etsin ne diyelim cnm
0 oy
tarafından
Bazıları post açar açmaz garip sorular soruyo gerçekten ondan inanmamislardir

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,003 göst.
28 Mart 2024 Diğer kategorisinde 05060708 (156 puan) tarafından soruldu
0 oy