0 oy
183 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (603 puan) tarafından
95 kg ile başlamıştım 93 olmuşum ya çok şükür çook sevindim ama tabi daha başlangıç durmak yok diyete devam:)

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kuzum su form çayları var ya içebilirsin baya güzel etki ediyor
(603 puan) tarafından
Ya hangisini önerirsin canım ben sadece yeşilçay içtim o da işte a101den alınma pek etkisi olmadı gibi
tarafından
Lipton kayısılı form çok güzel canım
Yeşil çayı da doğadan açaili olanı al güzel yağ yaktiriyo
(9,832 puan) tarafından
Onlar bağırsak tembelliği yapıyo çok şık kullanmak onerilmiyo arada bir içilebilir tabi
tarafından
Tabiki her şeyin fazlası zarar
-Reklam-
0 oy
(453 puan) tarafından

Süper ya bende 500 gram vermişim bir haftada :D ama emzirdigim için fazla dikkat etmiyorum sadece 3 beyazdan uzak duruyorum ve gece yemeyi bıraktım onun dışında doyana kadar yiyorum hâlâ 

(603 puan) tarafından
Canım sem emzirdiğin için mecbur yicen napcaksın benim oğlan 7 aylık 3 ay zar zor emzirdim almadı hiç iimdi kilolar bana kaldı kurtulmam gerek
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Bende bugün tartıldım 3.600 vermişim çok şükür bir haftada sizi de tebrik ederim :D 
(603 puan) tarafından
Siz çok iyi vermişsiniz maşallah darısı bana tebrikler
(1,466 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah :D
0 oy
(9,832 puan) tarafından

Bir haftada çok iyi ayda 8 kilo yapar böyle devam edersen süpersin bende gebelik şekeri yüksek çıktı diye diyette başladım tamda diyet denmez abur cuburu bıraktım 2 kilo gitmiş:D

(603 puan) tarafından
Ya ayda o kadar vereceğimi sanmıyorum kaçamak yapıyorum çünkü:) 2 ayda 8 versem yeter memlekete gidince zayıf görünmem önemli benim için
(9,832 puan) tarafından
Valla kendimden biliyorum azıcık aynada fark görünce insana bir gaz geliyo anlatamam geçen yıl 74 den 55 e düştüm. Evde spor ve diyetle yazın beni gorenler şok
(603 puan) tarafından
Bende çok aşırı aldım ama vercem inşallah tebrikler canım sen de çok güzel vermişsşn darısı bana inşallah
0 oy
(515 puan) tarafından

Çok sevindim senin adına canım devamı gelsin azimmm... Benimde bebeğim 69 günlük oldu bende diyet yapmak istiyorum ama çok aşırı acikiyorum ya nasıl baslicam tam başlayayım diyorum kızım durmuyor onunla ilgilenirken bı bakıyorum kurt gibi açım offf :ermm:

(603 puan) tarafından
Ama senin bebeğin daha çok küçük annesi 6. Aydan sonra biraz daha rahatlıyorlar o zamana ksdar toplarsın sen de kendini ben emzirmediğim için bu kadar rahat yapabiliyorum oğlum 7 aylık
(515 puan) tarafından
Doğru diyorsun canimm ilk kızımda sonradan çok kilo almıştım korkuyorum bundada :) bakalım herşeyden yiyorum ama ölçülü aşmamaya çalışıyorum :)
0 oy
(426 puan) tarafından
1 haftada hiç birsey yemedin galiba :D bu azimle verirsin tebrik ediyorum seni
(603 puan) tarafından
Kız herşeyi yedim hatta dün kahvaltımın fotosunu atınca linç bile yedim herkes çok fazla dedi :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 97 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Asli_eren_47 (928 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 102 göst.
23 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mekiye (1,245 puan) tarafından soruldu

403,430 soru

12,085,609 cevap

36,373 kullanıcı

...