0 oy
138 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (485 puan) tarafından
Kızlar ovulasyon testi yaptım çift çizgiyi gördüm etlrtesi günü siliklesmeyee başladı :) 3gun oldu halen daha silik devam ediyor yumurta çatladı mi catlamadi mi yani anlayamadim tamam yumurtlama oldu şükür pik de gördük ama tamamen silik olunca mi yumurta çatlamış oluyor halen daha kasıklarım da ağrı devam ediyor :) yoksa yumurta catlamiyor mu kixlar bilginiz varsa yazın anlayamadım bu çatlama olayını ben ona göre doktora gidicem pko var zaten :)çatlıyor mu catlamiyormu bilmiyor um

4 Cevaplar

0 oy
(12 puan) tarafından
Bende kullanıyorum ovulasyon testini çift çizgiyi belirgin gördükten sonra silikleştiği günüde değerlendirip bırakıyorsun testi 
(485 puan) tarafından
Siliklesmeyee başladığı gün dimi canım?çünkü tamamen siliklesmedi yani 3_4gun devam etti silik silik elimde test bitti bende yapmadım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Artık testi yapma gerek yok çatlamış çünkü 
(485 puan) tarafından
Testim bitti zaten yapamadım canım :) çift çizgiyi gördüm ertesi gün siliklesmeye başladı üç gün devam etti gerisinden haberim yok catladimi demek oluyor siliklesmeye başladığı gün:)
tarafından
Aynen canım çatlamış oluyo
(485 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(12 puan) tarafından

Burda tam gözüküyorsa örneği bu ben ilk aldığımda bilmiyor dum birgebeningünlüğü sayfasından öğrendim 

image

(485 puan) tarafından
Kız bu senin attığında iki sefer yumurtlama olmuş gibi anlayamadim
(12 puan) tarafından
Benim iki gün yumurtlama oluyor bi geçen ay bir gün oldu diyet günde çatlama
0 oy
(1,439 puan) tarafından
1 gun cok az degilmi ya yumurtanin catlamasi icin yumurtlama ve catlama günleri ni de degerlendirmeniz lazim catlama gunu onemli olan 
(485 puan) tarafından
Yumurtlamada çift çizgiyi gördüğümüz zaman canim 24_36,saat sonra siliklesmeye başlar okadar canlı kalıyormuş yumurtlar öyle biliyom ben
(1,439 puan) tarafından
Catlama kisiden kisiye degisiyor da olabilir ama 24-36 saat sperm in rahimde beklemesi 24_36 saat kadar rahimde kalir ondan sonra canlılığını kaybederr canm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 71 göst.
24 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 250121u (91 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
21 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Sude_ceylan1 (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 272 göst.
24 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
24 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Berat (74 puan) tarafından soruldu

413,682 soru

12,452,960 cevap

46,382 kullanıcı