0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ozellikle benim bi isim varsa veya telefonla konusuyosam yapiyo karsi taraf da bisey mi yediriyosun bogazina kaciyo diyo hayir hicbisey yemiyo bilerek yapiyo dikkat cekmeye mi calisiyo bilmiyorum genelde onunla ilgilenmedigim zamanlar parmagini agzina sokup öğürüyo gozlerinden yaş geliyo niye yapiyo bunu biraz daha zorlasa ne var ne yok cikaracak çünkü 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benimkide burnunu karıştırıyor gözüme sokuyor yapma dyim diye bekliyor 
tarafından
Hayir yapma dedigim zaman guluyo tekrar isime devam edince yine yapiyo
-Reklam-
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Benimki cok yapardı. O oyle yapinca tepkisiz kal. Hemen dikkatini cekicek baska birsey bul oyle oyle unutur
tarafından
Havuc sert oldugu icin veremiyorum cok isiriyo agzinda ceviremeyince bogazina kaciyo 9 aylik daha
(3,074 puan) tarafından
Yaninda ol canim dikkati dagilana kadar
tarafından
Her yere yanimda goturuyorum zaten mama sandalyesine koyuyorum hep yanimda ama arkami dönüp is yapinca ilgilenemiyorum o zaman yapiyo genelde
(3,074 puan) tarafından
Ilgi alakani eksik etmiyorsundur eminim ki ama daha cok ilgi istiyor demek ki annesi. Hepsi yapiyor heralde bir dönem. Bizim atlatmamiz 2 ay sürmüştü. Simdi 18 aylik gecen elini yikadim hemen agzina götürdü ogurdu. Arada hala yapiyor.
tarafından
Cok fenalar ya haftasonu babam bende kaldi adamin tepesinden inmedi ben de firsattan istifade islerimi bitirdim babam yorulup kenara birakiyo basliyo aglamaya adam dedi kizim sen bu cocukla iyi is yapiyosun 1 dk durmuyo diyo
0 oy
(1,301 puan) tarafından
Hahahaha sipaa yaa dikkat çekmek için yapıyor olabilir
tarafından
Aynen onun icin yapiyo zaten tepki vermiyorum bu sefer verene kadar ust uste yapiyo
0 oy
tarafından
İlgi çekmek için yapıyor belliki. Genelde bu tarz şeyler yapınca uyarmayın yapma etme demeyin diyorlar. O zaman kafasına yerleşiyormuş benimle ilgileniyor bunu yapınca diye :) çok fenalar ya
tarafından
Evet ama tepki gostermeyince de gosterene kadar ust uste yapiyo vermemek elde degil ki
tarafından
O anda değil bıraktığı anda belki dikkatini dağıtabilirsin. Ya da öyle yaptığında sebep bu değilmiş gibi oyuncak falan verip işine dönebilirsin. Umarım işe yarar
tarafından
Deneyim canm tesekkurler
0 oy
tarafından
Dikkat çekmeye çalışıyor 
tarafından
Evet biliyorum tepki de vermemeye calisiyorum ama vermeyince de verene kadar ust uste yapiyo tepki vermemek elde degil ki
0 oy
tarafından
Benmkide ağlıyor herkezde farklı demekki tepkiler 
tarafından
Dikkat cekmek icin yapiyolar da benim de yemek yapmam lazim bulasik yikamam lazim nasil yapcm
tarafından
Ben uyuyunca yapıyorm kzuumm
tarafından
Malesef benim oyle bi sansim yok uyusa da yanindan ayrilamiyorum anında açıyo gozlerini
tarafından
Kuzum kaç aylık ya
tarafından
9 aylik canm
0 oy
(4,144 puan) tarafından
Bunu benim bebeğim de çok yapıyor özellikle mutfakta mama sandalyesine onu koyduğumda.  O an bisey yapıyor oluyorum ve sürekli 4 parmağını ağzına sokuyor bende eline elma dilimi veriyorum ki unutsun yapmasın siz de oyalayıcı bisey verin 
(4,144 puan) tarafından
Bende bekliyorum akşam babası gelsin de baksın dinleniyim;)
tarafından
Ben de hep o hayalleri kuruyorum ama babasindan sıkılıp yine geliyo yapisiyo bana koala gibi :))
(4,144 puan) tarafından
Ya anneci demek ki minik kelebek sağlıklı olsunlar da napalim valla katlanıyoruz herşeye
tarafından
Oyle tabi canm Rabbim canlarini sag etsin acilarini göstermesin insallah
(4,144 puan) tarafından
Amin inşallah
0 oy
(1,741 puan) tarafından
Benim oglum da ara ara sokuyo 14 aylik ama disten yapiyo kasiniyo mutfakta ben yemek yaparken oglum da dikkatini çekmek için çekmeceyi yavaşça acip elini koyuyo oraya yavaşça kapatıyo sksmyo yan yan bakıyorum sonra sksms gibi yapip yalandan numaradan agliyo cok gülüyorum ona ya bende  ah annem diyorum cekiyo elini:))
tarafından
Benimki 9 aylik ya her yere mama sandalyesiyle yanimda goturuyorm zaten bu zamana kadar babasi da ben de hic ilgisiz birakmadik ona cok alisik oldugu icin yemek yapacagim o kisacik zamani bile bana cok goruyo :)
(1,741 puan) tarafından
Bizde aynı cnm inan bi an bile tek bırakmadık ama dikkatimizi çekmek hoşlarına gidiyor demekki
tarafından
O yuzden yapiyolar zaten ben de oyle dusunuyorum ama cozum de bulamadm
(1,741 puan) tarafından
Ustune düşme cnm yapma dedikce daha cok yapıyolar
tarafından
Evet canm haklisin
0 oy
(767 puan) tarafından
Demek ki dikkatini çekmeye çalışıyor
(767 puan) tarafından
Tepkini ver tabi ki canim. Vermezsen bu yaptiginin normal olduğunu düşünür ve alişkanlik haline getirir.
tarafından
Tepki verince de bu sefer hoşuna gidiyo yine yapiyo ne yapacagimi sasirdim bisey yapmasam kendi kendine de birakmaz ki
(767 puan) tarafından
Heyy Allahim yaa:) ciddi bi şekilde tepkini göster bakalm,gülerse falan sen sakın gülme tabi dayanabilirsen:)
tarafından
Cok tatli ya nasil dayaniyim hahaha :)
(767 puan) tarafından
Ahh ahh tahmin edebiliyorum:)
0 oy
tarafından
Canım doktora gittiniz mii
tarafından
Sen daha gitmedin mi kiz ne zaman gidiyosunuz
tarafından
Aşkım 22 mart doğumlu benimki 23-24 gibi gideriz her ay kontrole
tarafından
Sordun mu peki tahlil yapiyolar mi diye biz gittigimizde yapmadilar devlete randevu aldik mecbur 1 hafta da onun icin bekledik yapmiyolarsa erkenden randevu alirsin
tarafından
Yarın ariycam canım ebeyi ona göre hareket etcem bende işte
tarafından
Aynen canm ara insallah vardir bi daha ugrasmazsiniz

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 477 göst.
10 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 503 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy