+2 oy
419 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (28 puan) tarafından
Bakamadın  diye yürümüyor diyolar ayağa kalkıyor ama yürümüyor ve başka bir akrabamizin bebeğiyle aynı ay dogdular ama o yürüyor senin kziim yürümüyor gerçekten biktim

32 Cevaplar

0 oy
(577 puan) tarafından
Benim kizimda 15 aylık yürüyor ama hiç dışı yok 
-Reklam-
0 oy
(693 puan) tarafından
Ahh oo cok bilen her seye burnunu sokan kesim bitmedi bitmez oglum 14 aylık yeni adım atmaya basladi yaşına geldiginde yurumedi die milet kendi cocuklryla torunlryla surekli kiyaslamaya kalkti hatta ileri gidip korkak cesartsz dienlr oldu tabi agzlrnin payini aldı we ben cok kafaya takiyordum tutunuordu kalkiordu 4-5 saniye kendisi duruyordu ama adim atmiyordu hep yurttum elinden tuttum istemedi tekrar denedim yok yurumicek hrlde derken bi baktim kalkti yürüdü karsisina gec gel anneye falan die teswik et baslarda yapmicaktr ama zamnla yapiyor (: doktrada gotrdm 18 aya kadr wakti war her seyi norml demsti
0 oy
(916 puan) tarafından
Her çocuğun gelişimi farklı canım nasilda sıkıyorlar biz annelerin canını üzülme yürür Allah'ın izniyle vakti gelince
0 oy
(343 puan) tarafından

:DKusura bakma bacım gülüyorum ama bnm sıpada 14 aylık oda yürümedi diye kaynanam neler dedi hep sıkıntı yaptım Allah'ın işi işte bugun iki üç adım attı nasıl sevindim devamı gelir artık bakmayla olsaydı ohoo kafana takma valla Allah ne zaman isterse o zaman olur Allah'ın işine karışmak olmaz :D 

0 oy
(343 puan) tarafından

He diyeydin gelde sen bak deseydin :D bnmkide ayağa kalkıp duruyor dengesini sağlıyor bak  o kadar bekledim bugün attı adımları ilk oğlum yaşına girmeden yürümüştü 

image

(28 puan) tarafından
Kaç aylik
(343 puan) tarafından
14 aylık benimki de bugün iki üç adım attı gel gel yaptım Allah ne zaman isterse o zaman yürüyorlar valla sen elinden geleni yap
(28 puan) tarafından
Teşekkür ederim maşallah benim kizima benziyor oda ayağa kalkiyo ama yürümüyor sen yinede sil bebegimin resmini burdan kimseyede gösterme bence resimlerini çocuğunun
0 oy
tarafından
Oglum 1 bucuk yasinda yeni yeni yuruyor 
0 oy
(11,780 puan) tarafından
Canın 18 aya kadar çok normL takma kafana boşver onları..
0 oy
tarafından
Kiz bacim ne takion milleti benim görümcemin kizi 18 aylik yürüyemio hala kadin hic umursamio sen ne dert edion hem senin elinde ki bsey degil ki zamani gelince zaten yürür millete ne bakion onlar herseye konusuyo
0 oy
(2,136 puan) tarafından

Aman canım boşver zamanı gelince yürür. Benim bebegimede daha 3 aylıkken bu neden basmıyor diyorlardı.:angel:

0 oy
(2,149 puan) tarafından
Her bebek aynı gün  yürüyecek diye bir şey yok.

Boşuna takma kimsenin lafını.

Bu çevre insana kafayı yedirir.Benim oğlum çok zayıf önüne gelen söylüyo.Biktim artık.

Yürümemesini de takma kafaya benim yegenimle oğlum aynı zamanda doğdu 6 ay farkla yürüdü oglum.Yeğenim 15 aylık yürüdü.

Çok şükür ikisininde bir sağlık sorunu yok.
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Benim kizda bir yaşında ancak emekledi her çocuk bir olmaz bacım boşver ssn
0 oy
(1,841 puan) tarafından
Aman takma kafana her bebek farklı benim ki 17 aylıkken yürüdü çok şükür senin ki de yürür daha var zamanı 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 640 göst.
24 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Minikbebegim (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
13 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Annesininmasali (1,020 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 248 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde mugetoprak.38 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 79 göst.
23 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,572 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,495 soru

23,608,201 cevap

306,258 kullanıcı

...