Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_5964949c46ad13bd6e4157e64f861cdf, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
cocuklariniza hangi vitaminleri veriyosunuz kalsiyum surubu veren var mi-Diğer
0 oy
217 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Soru baslikta:))

4 Cevaplar

0 oy
(25,196 puan) tarafından
Fish oil balık yağı veriyorum sadece vitamin olarak. Ekstra keçiboynuzu özüne 5 damla çörek otu yağı damlatıp veriyorum bağışıklık güçlendirici için, herşeyi de yer çocugum mwyvesi sebzesi çok şükür takviye amaçlı veriyorum bunları
tarafından
Bende balik yagi veriyorum.istahi hic yok kalsiyum da almiyo ondan surup vermek istiyorum
(25,196 puan) tarafından
Balık yağı iştah açar aslında. Karadut özü de verebilirsin iştah için
tarafından
Verdim canim onuda her sabah pekmezde veriyorum kansizlik var 3 aydir kan surubu iciyoz yine fayda etmiyo ya
(25,196 puan) tarafından
Benim oğlumda da kansızlık var canım yavaş yükseliyo o kadar da sağlıklı besleniyo inan herşeyi yiyo şükürler olsun yediriyorum ama vücut almayınca almıyo dedi doktor. Ferrum kullanıyorum bende kan ilacı. Beslenmeyle pek etkisi olmuyo malesef vazı kan değerlerinin
-Reklam-
0 oy
(2,511 puan) tarafından
Sadece mollers balık yağı kullanıyorum benim oğlan hiç bişey yemiyor küçüklüğünden beri öyle karadut özü çok güzel ondan kullandım bı ara 
tarafından
Benim oglumda.bisey yemiyo balik yagi veriyorum bende istahi hic yok.ya
(2,511 puan) tarafından
Kaç yaşında
tarafından
2 bucuk yasinda.canim zorla.yemek vermesem.asla.yemez onuda genelde.kusar cikolata bile zorla yediriyom cocuga ya
(2,511 puan) tarafından
Benimkide 4 yaşında aynı oda kusuyor yemek istemiyor
0 oy
(1,300 puan) tarafından
9 aylık hiçbir şey vermiyorum
0 oy
(45,017 puan) tarafından
Hiç bişey vermiyorum bol bol meyve yiyolar portakal  mandalina elma + sebze yemekleri pırasa ispanak karnıbahar gibi
tarafından
Benim.oglan.2 bucuk yasimda bisey yemiyo asla ondan vitamin vermek istiyorum

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 141 göst.
4 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 220 göst.
24 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (13,077 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Arya 56 (1,054 puan) tarafından soruldu