0 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar sorum yukarıda :))) belli olsun artık yeter çok bişey değişmicek ama merak işte iki evlat olunca 1 TL bile değerli benim için :(((

11 Cevaplar

+2 oy
(191 puan) tarafından
Artsa ne olacak ki kaşıkla verip kepçeyle alıyor
tarafından
Hay ağzına sağlık öyle valla,çocuklarımın hakkını yıkar sadece benim değil tüm çocukların hakkını yiyolar, acısı çıkar inşallah inşallah asgari ücret alacak duruma düşerler
(191 puan) tarafından
Amin canım inşallah
(5,216 puan) tarafından
Artık kepçede yetmiyo bacı bence artık direk leğenle alıyolar
tarafından
Merak etme kul hakkına gelene kadar Allah'ın indirdiğiyle hükmetmemeleri helak edecek onları
tarafından
Güzel dedin canım...oy verdiğim için çok pişmanım seneye görüşürüz bakalım
-Reklam-
0 oy
(14,926 puan) tarafından
İnşAllah belli olur tatmin edici bir fiyat olur diyeceğim ama her sene gibi bu sene de hüsran ☹️
tarafından
Bı kere olsun bizi şaşirtsinlar kendilerine gelince kafasına göre zam yapmayı biliyolar :((
0 oy
(45,017 puan) tarafından

Neydi bu bu kadar uzadı gitti :D

tarafından
Bence zam belli olduda kendimize ne kadar zam yapsak diye onu düşünüyorlar
0 oy
(1,300 puan) tarafından

CUMAYA KADAR YOLU VAR BENCEE

tarafından
Dünden beri gözüm haberlerde dank ncok bişey değişecek gibi bayram havası olcak dediler bakalım arifeyi gösteriyorlar bayramı iş verenler yapar kesin
0 oy
(201 puan) tarafından
Verseler nolcak valla baksana 2 aydır herşey zamlı askeri ücret zamı taa şubatta alınacak maaşda olacak verdiklerinden çok aldılar bile maşallah 
(72 puan) tarafından
Amin ama usandık ya bu nedir asgari ücrete zam yapacaklar ama elli defa görüşme başka şeylere zam üstüne zam sesimiz çıkmadıkça böyle devam eder
tarafından
700 kira şuan evim büyük guzel ama tenha biyer bakkala bile arabayla gidiyoruz yalnız kalıyorum eşimin işinden dolayı olay olan biyer korkuyorum,heryerde soğuk geliyor alt boş üst boş geçen kış ağlamakla geçti zaten kiralar patladı gidiyor Allah'ım bu zamanda herkes ev sahibi olur inşallah yaaa kira olunca ne bakasik geliyor ne bişey yapmadım geliyor çivi bile cakamiyosun ses edemiyosun hadi şunu satıp ev alalım desen bitane bile biseyim yok satacak
(201 puan) tarafından
Bende 1400 e oturuyorum da afedersiniz ******** ev sahibi 2500 istedi anlaşamadık
(201 puan) tarafından
Bu arada nerde yaşıyorsunuz
tarafından
Bı anda 2500 yapilirmiyaaa bu ne
0 oy
tarafından
Artış oluyo noluyo ki ? Maaş artiyo, diğer taraftan da verdikleri zam kadar yiyeceklere zam yapıyorlar. Birbirini dengeliyo bi şekilde 
tarafından
Doğru diyon gülüm yinede bı umut işte büyük kızımın bezi bitti eşime söyleyemiyorum artik 5 aylık kızımın bezinden kullanıyorum bari çocukların ihtiyaçlarına zam yapmasınlar yaaa şu bezden ıslak mendilden kızıma yiyecek biseylerde almıyorum elime çok üzülüyorum
0 oy
(1,175 puan) tarafından
Dünden beri bekliyoruz inşallah bu akşam belli olur
tarafından
İnşallah 7 de haberler başlıyor showda gözüm hep orda
0 oy
tarafından
3 5 Yükseltecekler diye on toplantı yapacaklar yazık valla 
tarafından
Aynen canım bitmek bilmedi toplantılar belli zaten 4 kişilik aile kaç tllye gecinebilir diye hergun hesap yapiyolar belli vermeleri gereken para hala neyin tavrında bunlar ne bilim
tarafından
Biz asgari ücretle değil kendi işimiz ama yinede üzülüyorum valla
tarafından
Uzulmicek gibi değilki eşimin annesinin babasının da kendi işleri ama kendi adımıza herkes adına üzülüyorum eşim iki iş yapıyor gece biz uyuduktan sonra geliyor eve garibim yinede yetmiyor işte :(
0 oy
(6,852 puan) tarafından
İsterlerse 10 bin yapsınlar asgariyi burda işçiyi düşündükleri kdr işverenide düşünmeliler ya vergiden hafifletcekler yada malları fahiş fiyatlarda zam yapıp aynı kısır döngü yaşanacak bı bk olmayacak kısacası zaten herşey çok pahalı
tarafından
Dediğin gibi canım böyle stokçular abuk subuk zam yapmasalar zaten her sene zam olmasına gerek yok
(6,852 puan) tarafından
Mesela bı ülke yönetiliyor ise şunlar düşünülmeli.. misal 3+1 bı ev ile 2+1 evin kirası bir olmamalı Muhite göre belirlenmeli. Burda kieacilarda düşünülmeli zaten maaş kiraya gidiyor herkes kafasına göre zaman yapio.  En çok zorlayan insanları ev kirası ilk buna çözüm bulmalilar.
tarafından
Öyle canım maalesef inşallah bigün herkes ev sahibi olurda şu kiracilik muhabbeti kalkar aradan 200 bine ev alıyorsun 400 bin ödemek zorunda kaliyosun şu faizler olmasa insan ömür boyu yine o 200 bini öder durur kira verme günü hemencik geliyor sanki bir ay değilde bı hafta geçmiş gibi oluyor içim çok acıyor o parayı verirken keşke kendi evimize versekte hatta daha fazlasını versek içim yanmaz o kadar
(6,852 puan) tarafından
Aynen öyle Cnm çok zor Allah yardımcımiz olsn
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Sözde 17sinde açıklanacak 
tarafından
Abovvv daha var
(2,830 puan) tarafından
Yoksa bende bekliyorum heyecanla ama bakalm
0 oy
tarafından
Sanırsın 5 bin 6 bin olacak bir türlü açıklamadılar 
tarafından
Bu kadar bekletmeye yine hüsrana ugrarsak hakkımı helal etmem valla

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 1,161 göst.
27 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
26 cevap 898 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 468 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
17 cevap 635 göst.
2 Aralık 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,130 puan) tarafından soruldu

413,666 soru

12,452,538 cevap

46,373 kullanıcı

Kategoriler

...