0 oy
212 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (188 puan) tarafından
Kizlar çok moralim  bozuk eşimle hep huzursuz oluyoruz hep tel elinde  bunu hep yazdım buraya  bugun de istegraminin  arama yerine baktım abuk subuk iki tane siteye bakmış açık kadınlar vardi çıldırdım  beni severek aldı  hep sevdiğini söyler elimden  aldı teli ben bakmadım arkadaşlar baktı falan  dedi gecen yıl da boyle yakalardım  el baktı derdi hep farklı kişilerin bunun telden oyle şeylere bakması  normal  mi ya çok kötüyüm  birdaha  benimle ilişkin  bitti  midem bandırıyorsun  sen insan olamazsın  dedim naptın aldattım mi diyo hep yaptığını  ben naptın diyor ben bunu nasıl takip edebilirim kizlar watsaptan  ıstegramdan  bilenler var  mi

3 Cevaplar

0 oy
(46 puan) tarafından
Bu erkekleri takip edersek üzülen biz oluruz biz kocamla asker arkadaşı gibi olduk iyice telefonda ne yaparsa yapsın önemsemiyorum bakmıyorum çocuklarımı beni ihmal etmesin kendisi çokta tın bizde severek evlendik bir zaman sonra sevgide ne bilim ya sadece çocuk düşünür durumdayım 
(188 puan) tarafından
Bnmle  sadece işi düştüğünde muhatap olmaya başladı sıkıldım artık cnm  tel elinde koltuğa yatıyor sonra sokağa  sokaktan eve uyuyana kadar tel oynuyo bisey sorarım cvb vermez yani cinsel isteği olursa yakınlaşır işi bittiği gibi tel oynar gene ben kendimi kullandıracak artik
(46 puan) tarafından
Bizde de aynı durum bir süre sonra insan alışıyor desem ben kaç kere yakaladım da çok zor ama çocuklarım için affettim
(46 puan) tarafından
Bende sıkıntı ama bu durumda bile onu çok seviyorum ona çok aşığım ama o kaybetme korkusu yok sevdiğimden emin ne bilim takmaz pek
(188 puan) tarafından
Affetmek istemiyorum  cnm yeter artık neler  çektim evlenene kadar bunu  seviyorum diyerek ben bunları hak etmedim kimse hak etmez  evet ama eşim tarafından  ben hak etmedim cok gücüme  gitti
(46 puan) tarafından
Evet çok zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence boşanma gibi bir şey geçmiyor farkından kurcalama hiç Çünkü sonunda ve görürsen gör üzülen sen olursun
(188 puan) tarafından
Nasil davranacağım bilmiyorum yatakları ayirdim oğlumla yatıyorum nereye yatarsa yatsın ben istemiyorum hatasını anlasin
0 oy
(279 puan) tarafından
Canım aldattığını yakalamamışsısın bence takip etme daha çok üzülürsün tabiki de o haklı demiyorum bence bunu Bi çok erkek yapıyor bakıyor nedenini bilmiyorum ama onlara normal geliyor biz kadınlar görünce öz güvenimiz çöküşe giriyor her istediğini yapıyorum ama neden bakıyor neden ediyor diye beynimiz gidiyor yani sen ne dersen ne yaparsan yap bu değişmez onlara göre normal bu mesale 2 dansöz düşün erkeklerin onları izlediğini ve eğlendiklerini düşün yani saçma bişi tabiki biz kadınlar eşimizden başka erkeğe bakmaya cesaret bile edemezken onlar bakıp kendilerini tahrik ediyorlar açık konuşmak gerekirse böyle işte bunu yaşayan arkadaşım çok benimkini yakaşamadım ama belki oda yapıyor bakıyor o yüzden fazla araştırma sen üzülürsün :-(
(188 puan) tarafından
Çok kırıldım babam beni vurdu silahla bununla evlenemezsin  diye yerden yere  vurdu  yine bununla evlendim değdi mi asla babama gidip diyemiyorum iste ben bunu bilemedim
(279 puan) tarafından
Oha baban seni silahla mı vurdu nasıl yani :-o

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 338 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 111 göst.
0 oy
14 cevap 380 göst.
27 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,168 puan) tarafından soruldu
0 oy