Benimki çocuk doğduğundan beri emzurak emzurak diyip geziyo peşimde çocuk uyucak emzurak diyo sizin :D :))
Tek bunu diyen kaynamam degil çocuk aglasa hemen emzir gülse emzir elini agzına götürse emzir başka bişey bilen yok sanki içimde süt tankeri var :)
Herseye karisir hic bisey almayim diye cabalar ilk evlendgmz zamanlar sacimin tokasina dahi karismisti
Emzurak ne ki ?
Ayyyyyyyyyy sesli güldüm valla göbeğim çatladı :D
Benim ki karışamıyor yemezz :)
Herşeye karışmaya çalışır ama hiç bişey yapamaz oğlu cvp verir bana laf gelmez
Hiç bişey karışmaz ben musade etmem zaten
Benim genel olarak herseyi sorar karisir demiyim de asiri merakli o niye boyle bu niye oyle bazen cevap vermedigim oyle zaten kaynanam hani catlak bi tipler olur ya kaynanam oyle :D kotu anlmda demyrum bunu anlyin diyee . Ben karistirmam zaten isimede simdiden cocuk icin dogcak emicek bakicam ben falan diyo heheee diyom :Dd
Karisamaz en fazla oğluna söyler oğlu da ben sinirlenirim diye bana demez dahi ;)
Karıştırmam asla o da karışmaz
Benim kaynanamda hiçç bişeye karışmaz kendi gelinken çok çekmiş o yüzden hiçç karışmaz ben çektim gelinleri çekmesin der
Valla benim kaynanam hiç karismaz bana hatta bişey yapacagi zaman önce bana sorar kizım yapalım mi diye:)
Valla pek bsye karismio sagolsun cok iyidr kaynanam.sn herseyin iyisini bilion der genelde bna akil danisir dusundum de hic aklima bsy gelmedi valla :)
Valla 4 senedir bebegın olma konusuna karısıyodu şükür oldu ksrışacak bişiyi kalmadı artıkın :)
Hç karismaz sagolsn
1,490,485 soru
24,359,237 cevap
346,940 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın