Dün post açmıştım oğlum yemek yemiyor diye ah ah gözüme uyku girmiyor ben nasıl bı anneydim gözümün önünde oğlumun bu hale gelişini izledim ben 19 yaşında anne oldum cahildim hiçbir şey bilmiyordum daha oğlum 3-4 aylıkken eşim kayınpederim çevremdeki herkes televizyonu açmaya başladı eline telefon vermeye başladılar defalarca eşimle tartıştım ama bir şey olmaz çocuk dediler kayınpederim kucağına oturup saatlerce oğlum telefon izletiyor du evde Birlik oturuyorduk itiraz edemiyordum normal sanıyordum herkesin çocuğu öyle sanıyorum oğlum 2 yaşına gelince memleketime gittim annem babam baktıkları gibi bu çocuk normal değil dediler hemen orada bir hastaneye götürdüm de otizm denildi daha sonra çeşitli testler yapıldı otizm değil de uyaran eksikliği denildi nasıl geçecek ne yapacağım hiç bilmiyorum öğrendiğimde 5 aylık hamileydim gerçekten olağanüstü bir çaba gösterdim telefonu ve televizyonu kestik biraz toparlandı ama şimdi yine kış bir yere de götüremiyorum götürecek kimsem de yok mecbur bazen televizyonu açıyorum ona 3 yaşında oğlum hala çiğnemeyi bilmiyor çok üzülüyorum ben nasıl bir anneyim ki bunu göremedim ne yapacağımı hiç bilmiyorum bu ayın 21'inde yine bir zeka testi var oğluma dua edin lütfen