0 oy
227 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kızlar kızım 4 buçuk yaşında 3 aylik gebeyim kızıma kardeş gelecegini yeni söyledim ve söyleyeli kizimda farkli durumlarla karşılaştım krese gidiyordu ogretmeni de ayni şeyleri soyledi söz dinlemiyor vuruyor issiriyor koltuklari çiziyor istedigim olsun diyor okuldada ayni bu sekilde imiş surekli ogretmenini diger cocuklardan kiskaniyormus hircanlasmis bu durumla karsilasan arkadaslar yardimci olur musunuz
notu ile kapatıldı: Aynı sorunun tekrar tekrar paylaşılması yasaktır. Sorunuzu paylaşatıktan sonra cevaplanması için beklemeniz gerekmektedir.

3 Cevaplar

0 oy
(4,690 puan) tarafından
Çok kötüyse acaba bir pedagog mu görse?
(7 puan) tarafından
Yani suan cok aşırı degilmis ogretmeni ile gozlemliycez ama kardes istiyorum ben diye surekli soyluyordu soyledigimde de cok mutlu oldum anne dedi beni öptü karnimi öptü inanin anlamadim birsey
-Reklam-
0 oy
(616 puan) tarafından
Benim kızım 7 yaşındaydı bizde aynı sorunu yaşadık sonra üzerine düştük asla niye böyle, şöyle yaptın demedik bu durumun güzel yanlarını anlattık mesela sana oyun arkadaşı olur asla senin yerini alamaz, sen hep benim bebeğim olacaksın falan de daha çok vakit ayır küçük kızım şuan 4.ayına yeni girdi kıskançlık olmuyor hatta çok seviyor 
(7 puan) tarafından
Ya evet aslinda bende anlatiyorum ve cok istiyordu kardeş ogrenincede cok mutluu oldu anlamadim birsey ama ins hayirlisi ile atlatiriz
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Aaa bence bi pedagog a gotur cnim benimki 3 yasini gecti 6 7 aydir kardes kardes burnumdan getirdi bugun ogrendim okadar sevincliki belki biseyi kaafasina takmisti canim ustunde durun bence
(7 puan) tarafından
Benim kizimda aynen oyleydi canim ben evde tekim cok canim sıkıliyor herkezin kardesi var diyor du ama anlam veremedim ne olduguna
(2,562 puan) tarafından
Biro biseymi dedi acaba kardsin olcak seni sevmicekler felan diye kuzum dengesiz cok konus bi
(7 puan) tarafından
Ay bilmiyorum ki hep dengesizler var zaten yok terliğin dama atilcak yok bu yasa kadar sen vardin simdi kardes geliyor demeler anlamadim ki
(2,562 puan) tarafından
Iste cocuk nabsin manyak millet ya onlari duyunca cocuk hircinlasir tabi valla evin en kucugu benim 2. Cogucugum olucan ayy kardes gelse ben bile bi tuaf olurum koz hediye felan al kardsin seni cok seviyor bak sana ne almis de bilemedim ki canim ole diyenleride sustur
(7 puan) tarafından
Aynen tesekkur ederim ama cok üzülüyorum insallah atlatiriz bu durumu

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 861 göst.
7 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MuslumanAnne (868 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 413 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 427 göst.
0 oy
6 cevap 526 göst.
20 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Nesegül (2,679 puan) tarafından soruldu

410,270 soru

12,337,887 cevap

39,464 kullanıcı

Kategoriler