Annem İzmir de ben Ankara da yaşıyorum abim 1 ay önce askere gitti babamda şehir dışında olduğu için annem yalnız kalmasin diye 1.5 ay kadar yanına geldim .
Annem normalde de biraz inatçı bir kişiliktir ama son zamanlar hareketleri beni çok üzüyor kırıyor .
Gece kaç kez bebek uyanıyor diye kalkıyorum yorgun uykusuz oluyorum ev işi yapmıyorum diye kızıyor her yerde çocuğun eşyaları senin eşyaların var diyor,
Ama ben asla ortalığı dağıtmam annemin evide olsa 1.5 ay oldu geldim 2 gün sonra gideceğim kocan ne kadar beceriksiz işleri ayarlayamadi gelmedi bir türlü insan birine gittimi en fazla 15 gün kalmalı evdekilere yardımcı olmalı diyor .
Ben alttan aldıkça beni daha da üzüyor annemle konuşmayı denedim , neden herşeye kızıyorsun bizi istemiyor musun sen gel bende istersen 1 sene kal diyorum.
Bu seferde sen çok değişmissin neden bana böyle diyorsun demekki sen asıl beni istemiyorsun beni arama sorma naparsan yap çocuk gibi triplere giriyor 3 4 gün konuşmuyor sürekli laf vuruyor çok kırılıyorum üzülüyorum resmen haklida olsam haksız çıkarıp büyük birşey varmış gibi herşeyi üstüme atıyor bende odaya kaçıp çocuk gibi ağlıyorum sonrada yanıma bile gelmiyor küsmeye devam ediyor ben napacam zaten 2 güne eşim geliyor gideceğiz
Nasıl arayıp nasıl sorayım beni çok kırıyor oysaki ben ne kadar onu düşünüyorum