0 oy
232 göst.
Diğer kategorisinde (563 puan) tarafından
20 günlük bebeğim var kızlar. 1 saatliğine bırakmam lazım önemli Bi durum emzirip uyutup bırakcam anneme. Ama uyanırsa cok aglarsa sizce sütümü mü sağıp koyayım mama mı vermeliyiz Bi kereliğine. Sütü sağarsan kesilir diyenler oluyor 

14 Cevaplar

0 oy
(563 puan) tarafından

En İyi Cevap
Teşekkür ederim kızlar 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hayır canım serin bir oda varsa sağ o odaya koy . 3 saat durabilir. Ama kesinlikle sıcak odada durmasın. 
0 oy
(788 puan) tarafından
Sütünü sağ tabiki kesilmez aksine sagdikca bebek emdikçe artar süt 
(563 puan) tarafından
Peki Manuel olanlar işe yarar mı
(788 puan) tarafından
Olur tabi
0 oy
(1,313 puan) tarafından
Hiçte kesilmiyor ben çok sagdim daha da çoğaldı maşallah bence süt bırak mamayi hiç bulaştırma 
0 oy
(2,593 puan) tarafından
Sütünü sağ canım eğer bir durum olursa kaşıkla verir anneniz 
0 oy
(3,924 puan) tarafından
Süt de bırakabilirsiniz ki makine ile süt sağma sütünü kesmez böyle bisey yok yani . Ben çok sağdım böyle bisey yok . Ve mama da veriyorum dışarı falan çıkacağım zaman bisey olunca her ikisi de olur yani sakin olun;)
(563 puan) tarafından
:) valla ihanet edecekmişim gibi hissediyorum ya cok mecbur kaldım daha cok minik
(3,924 puan) tarafından
Sadece mama ile beslenen anne sütü hiç alamayan bebekler var ki mama zehir değil hatta bir mucize . Çünkü her bebek annesini emmiyor bu normal bi durum yani . Mama vermek istemiyorsanız süt sağıp bırakın ayrıca 1 saatten bisey olmaz anneniz bakacakmış güvende yani
0 oy
tarafından
Hayır canım tabikide sütünü sağ. Zaten iyice doyurursan o saate acikmaz bile ama sen yine de sütünü sağ ilitip anne  verir 
0 oy
tarafından
Sagımla sut kesılseydı benımkı kesılırdı canım 10 aydır sagım yapıyorum. Sag sutunu ver bebegıne sutun varsa. Her ıhtımale karsı yetmezse  / gec gelırsen dıyede mama alırsınız ama sutun varsa sag ver hıc bsy olmz
0 oy
(417 puan) tarafından
Sütünüz varsa mama vermeyin kesinliklikle. Çoğu anne sağıyor sütünü hiçbir sakıncası olmuyor  
0 oy
tarafından
Neden kesilsinki bence sag asagi buzdolabın a koy mama neden veriyonki sut yetiyosa annen versin 
0 oy
(4,684 puan) tarafından
Ben çok sağdım ilk doğduğu zamanlarda hiç kesilmez merak etme aksine sagdıkça daha çok gelir. 
0 oy
tarafından
Kuzum sütünü sağ koy 
0 oy
tarafından
Sütü sağ cnm bn biara eşime bıraktım geldim çocuk  nasıl a aglyo
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Canım kesilse benim kesilirdi 4 aydır bebeğim yoğun bakım ve hiç emmedi şuan sadece 1 yemek kasıgı geliyo sgdığımda sagmayı buraksaydım kesilmişti belkide

İlgili sorular

404,338 soru

12,113,056 cevap

36,448 kullanıcı

...