0 oy
312 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhabalar kızlar eski postlarimda da var 5 tam 3 ceyrek 1 yarım borcumuz var sizce altin yada dolar almak icin beklemeli miyim öyle topli alacak paramız yok her ay belki bir ceyrek alırız yada almayız oda diğer masraflardan kisabilirsek tabi sizce her ay bi tane mi alayım yoksa düşer diye bekleyeyim mi ayrıca her ay 10 dolarda olsa alıp kenara atayım diyorum tabi onuda yapabilir miyiz bilmiyorum çok borç ödüyoruz sizce dolar suan alınır mi

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bu saatten sonra düşeceğini sanmıyorum canım alabilirsen yavaş yavaş almaya çalış 
tarafından
İnşallah biraz kemer sıkmamız gerekecek sanırım:(
tarafından
Aynen öyle canım artık sıka sıka kemerde delik de kalmadı valla napıcaz bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(449 puan) tarafından
Dolar şuan cok iyi alınır çünkü 25 lirayi rahat bulacagi söyleniyor yada altin hesabi ac vadesiz oraya parayi at gram yap orada faizsiz işlenir lakin altinda grami 1000 bulacak dun bi anda 832 oldu sonra 790 oldu simdi yine 838 civarlarinda seyrediyor. Mart ayi civarlarinda  her yil duser altin bu sefer nasil olur bilmem ulke baerbat halde şuan 
tarafından
Hadi ya o kadar olur mu ki:((
(449 puan) tarafından
Evet yavrum hatta yatirimci bi adami dinlemiştim adamin dedigi gibi yukseliyorda yükseliyor zaten yil sonu her zaman bu boyledir artar aralik ayı asgari ucret zammi var piyasalardaki dengelenmeler var bilmedigimiz bircok yatirim isleride var tabi siyasi durumlarda var hepsi etkiliyor
0 oy
(772 puan) tarafından
Ben bu saatten sonra düşeceğini zannetmiyorum canim
tarafından
Anladim canım olmazsa yavaştan alalim
(772 puan) tarafından
En mantiklisi canim
0 oy
tarafından
Dolar 2022de 20olacak gorursunuz bence dolar altin ikiside faydali dusmuycek aksine yukseldikce yukselicek 
tarafından
Herkes de kim kim demis kirbac reisi tanimayan mi kaldi artik :D
tarafından
Ulan oyle fantazilerim olsa icimyanmiycak mikroplar dkdjhd
tarafından
Grinin 50 tonunu soyleyince bi sen bildin belli ki ilgin var puhahahah :)))
tarafından
Yok metnini duydum izlemedim baya bi duydum ahahha
tarafından
Ben bekarken izlemistim esime izleyelim dedim arkadaslarindan ogrenmis nasil bisey oldugunu o izlenir mi manyakk misin dedi hayallerim hayal oldu belki biseyler olabilirdi izleseydi :D
0 oy
tarafından
Dolar veya altında büyük düşüşler olmaz bu saatten sonra 

Kenara ne bulursanız atin yarın birgun ol.gelecek.elinize
tarafından
Sagol canim inşallah biraz kemer sıkalım yavaştan başlasak iyi olucak
0 oy
(14,937 puan) tarafından
Düşmez canım daha fazla çıkmadan alın bence
tarafından
Oyle mi çok sagil kuzum inşallah yavaştan başlayalım
(14,937 puan) tarafından
Bence başlayın canım artık herşey zorlaştı önümüzü göremez olduk
0 oy
(426 puan) tarafından
Bende bı an önce al daha da yükselecek gibi
tarafından
Anladim kuzum çok teşekkür ederim
0 oy
(440 puan) tarafından
Eşim bankacı eğer uzun vadeli düşünüyorsanız alın altından zarar gelmez 1gram bile alsaniz yatırımdır. Para tlde tutulmaz. 
tarafından
Yatırım değil kuzum borç kapaticaz insallah
(440 puan) tarafından
Inşallah kapatırsınız yakın zamanda. Ama yine de altın mantıklı tl her saniye değer kayb ediyor.
0 oy
(2,561 puan) tarafından
Bence al yani her ay cunku borclu oldugunuz kiside ister parasini bu saaten sonrada pek dusmez
tarafından
Haklısın canım Allah ondan razı olsun o ne zaman isterseniz o zaman verin diyor daha küçük zaten askerlik yok evlilik yok ama biz acele ediyoruz hemen bitsin diye
0 oy
tarafından
Daha altın falan dusmz para bulun altin bircnzu ödeyin bnce dolar a gerk yok borç varkn
tarafından
Haklısın canım ama ben eşimin bana verdiği harçlıklardan dolar yapmak 9stiyroum azar azar zaten eşim altin icin isterse veririm bozdurur diye düşünüyorum çünkü öyle çok bi miktar zaten alamam borcu aldığımız kişi zaman vermedi zaten daha 18 yasinda çocuk askerlik yok evlilik yok biz acele ediyoruz o ne zaman isterseniz o zaman verin dedu Allah ondan razı olsun
0 oy
(416 puan) tarafından
Ben artık doların da altının da düşeceğine ihtimal vermiyorum daha da yükselir bu gidişle 
tarafından
Anladim kuzum teşekkür ederim
(416 puan) tarafından
Rica ederim balım
0 oy
(9,683 puan) tarafından
Daha da çıkar diolar ama .....

Al sen kalırsa eline ne geçerse dolar yaptır at
tarafından
Aynen valla kuzum bende öyle düşünüyorum dolar atiym öyle aman aman değil bi 10 dolar bes dolar damlaya damlaya göl olur demişler eşim istersen veririm bozdurup insallah
0 oy
tarafından
Bu satten sonra aman aman bir düşüş olmaz 
tarafından
Haklısın canım
0 oy
(25,197 puan) tarafından
Doları bilmemde altın daha da çıkacak alıcaksan hemen al zatrn uçtu 
tarafından
Aynen öyle valla canim

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 47 göst.
24 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 838 göst.
3 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Nare88 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 242 göst.
24 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Hicrannn (1,261 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 191 göst.
24 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,261 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,236 soru

23,662,189 cevap

309,046 kullanıcı

...